Cum sa cumperi masa de bucatarie potrivita

Cum sa cumperi masa de bucatarie potrivita


    Designerii moderni ofera rasfat din punctul de vedere al meselor de bucatarie, ce sunt superbe si uimitoare, dintre care majoritatea nu existau in  urma cu cativa ani. Odata cu aparitia unei noi game de materiale, popularitatea stilului modern ultra-minimalist si a spatiilor tot mai mici, masa de bucatarie si-a schimbat forma si stilul. Iata cum poti alege masa potrivita dintr-o multime de modele.

Cum sa cumperi masa de bucatarie potrivita
 

1. Marimea si aspectul bucatariei


    Calitatile de baza ce guverneaza decizia de achizitionare a mesei de bucatarie pe care cumperi vor fi guvernate de cat de mult spatiu ai de oferit. In general, o bucataria cu blat sub forma de "L" este completata cu o masa circulara in centrul ei, in timp ce o bucatarie mai spatioasa poate folosi aproape orice tip de masa. Deci, chiar inainte de a merge la cumparaturi, masoara spatiul in care vrei sa amplasezi masa.

2. Stil si material


    Stilul mesei trebuie sa - destul de evident - completeze restul bucatariei si sa tina cont de tema pe care o utilizezi pentru restul casei tale. Daca interioarele sunt minimaliste, atunci sticla este una din optiuni. Lemnul este evident preferat si clasic, in timp ce metalul si otelul sunt unice si emana un sentiment de libertate. In timp ce lemnul este robust si durabil, sticla este o alegere periculoasa daca ai copiii. Materialul plastic este usor de intretinut si curatat, in timp ce otelul prezinta un aspect neconventional.

3. Rigori


    Masa de bucatarie ar putea avea nevoie sa suporte diferite temperaturi - interactiunea cu diverse suprafete, chiar si prepararea mancarii pe aceasta ar putea fi o optiune pentru unii. Rigorile vor defini tipul de suprafata de care ai nevoie. In orice caz, alege intotdeauna o finisare de inalta calitate si achizitioneaz-o de la un distribuitor cu reputatie buna. Masa trebuie sa faca fata unor conditii destul de grele uneori, asa incat asigura-te ca ai ales din materiale precum sticla, lemnul, metalul sau plasticul, in functie de aceste nevoi.

4. Intra in bugetul tau?


    Masa trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile bucatariei, dar, de asemenea, si cu banii din buzunar. Acest lucru inseamna ca trebuie sa cauti pentru a obtine o afacere buna. Cauta de unde anume poti obtine aceeasi piesa de mobilier (Internet) pentru un pret mai mic si poate cu transport gratuit. Cumpara inteligent si ai rabdare.

5. Mai mult de un singur scop


    Acesta este probabil cel mai elegant mod de achzitionare a unei mese de bucatarie pe care o poti curata si apoi utiliza ca o masa de lucru sau in orice alt scop. Factorul cheie aici este cat de eleganta si stila este masa. Este vorba de multi-functionalitati si maximizarea a ceea ce ai.

    Poti cumpara masa de bucatarie ideala, avand grija la calitate, stil, dimensiuni si pret. Atat timp cat servete nevoilor tale, masa se incadreaza in casa ta si functioneaza bine pentru bugetul tau, de aceea nu ai de ce sa-ti faci griji pentru altceva.