Mobila din living seteaza ritmul

Stii diferenta dintre o casa si acasa? O casa este o cladire cu pereti lipsiti culoare si ingrijire. Acasa reprezinta o casa amenajata cu suflet, confortabila si eleganta. Imaginati-va o casa fara mobila, fara mese, scaune, canapele sau dulapuri. Nu va arata goala, incompleta si trista? Cu greu vei suporta sa ramai acolo, chiar si pentru cateva zile, nu ma vorbesc despre conditiile de viata. Ei bine, acum vezi de ce mobilierul conteaza atat de mult in a transforma o casa in acasa?

   Mobila din living seteaza ritmul
 
     Daca te intrebi care camera joaca rolul cel mai important intr-o casa, marea majoritate a oamenilor vor raspunde sufrageria, fara nici o ezitare. Este adevarat din moment ce ne petrecem atat de mult timp aici. Fie ca ne uitam la televizor sau mancam, camera de zi, este un loc comun pentru reuniuni de familie si acolo unde ne primim musafirii. De aceea, alegerea tipului potrivit de mobilier in living este de o importanta vitala.
 
    Un exemplu tipic de seturi de mobilier pentru living cuprinde canapele, mese, scaune, stand TV, sistem home cinema, masute de cafea, vitrine si rafturi de perete. Cu disponibilitatea metalului, a aliajelor si a sticlei, mobilierul din sufragerie a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului. Au disparut zilele in care camera de zi era asociata cu mobilierul din lemn. Cu toate acestea, aceasta nu inseamna ca mobila din lemn va disparea.
 
    In ciuda popularitatii mobilierului modern realizat din metal si sticla, unii oameni apeleaza la design-uri traditionale, ramanand la stilul clasic care nu este niciodata demodat. Alegem mobilierul in functie de nevoile noastre, de preferintele de decor si de stilul de viata.

Canapelele fac diferenta

    Canapele sunt cele mai importante si aproape indispensabile piese de mobilier, atat pentru cei ce doresc sa se relaxeze in fata televizorului, cat si pentru cei ce doresc sa dea petreceri. Exista o multitudine de materiale folosite in fabricarea canapelelor. Traditionalul lemn, evident, inca predomina, iar cele mai populare huse sunt cele realizate din piele si velur.
 
     In ceea ce priveste design-ul, aveti posibilitatea de a alege intre cele cu trei si doua locuri. Culorile variaza de la negru, maro, fildea, alb, auriu, argintiu, roz si albastru. Acelasi lucru se intampla si cu masutele de cafea si scaunele. Vei fi impresionat de felul in care aceste piese simple de mobilier vor transforma aspectul sufrageriei tale. Axeaza-te pe detalii pentru a completa design-ul, creand astfel locul perfect pentru reuniuni de familie.