Mobilier suspendat: paturi, scaune, mese si rafturi

Mobilier suspendat: paturi, scaune, mese si rafturi

 
    Sigur, suna incredibil ca o piesa de mobilier sa stea agatata, dar gandeste-te la toate celelalte avantaje: economisirea de spatiu, pastrarea suprafetei podelei libere si transportarea a mai putine piese de mobilier, sus pe scari. De la paturi si mese la scaune si rafturi, Bertein Arhitecture a creat un set suspendat pe baza de tensiune, design-uri de mobilier suspendat - un trai minimalist ideal si accesorii pentru dormitor.
 
 Paturi suspendate
 
    Patul suspendat poate fi cel mai potrivit (desi este simplu si minimal) in ceea ce priveste explorarea design-ului acestora - patru fire atarnate de tavan sunt echilibrate cu patru fire de jos ca fac ca patul sa pluteasca in loc. Desigur, va trebui sa fi atent sa nu te impiedici de cabluri in timp ce te plimbi prin incapere - iar adaugarea unei baldachin ar putea fi un pic cam complicata.

Mobilier suspendat: paturi, scaune, mese si rafturi

    Scaunul este bogat si complex, folosind o serie de suporturi de sus si de jos ce dau drumul la o serie de linii semi-abstracte si se netezeste intr-un sezut suspendat. Masa si rafturile utilizeaza o combinatie de suporturi laterale din otel solid si fire pentru a sustine suprafetele din sticla in aer din toate directiile necesare.

Scaune, mese si rafturi suspendate