Jacuzzi mobil

Jacuzzi mobil


Jacuzzi mobil
 
   Ai vrut vreodata sa poti lua cada cu hidromasaj cu tine in calatorii? Durabile, mobile si bine proiectate, cada olandeza este, probabil, ultimul lucru pe care v-ati astepta sa-l vedeti pe strada - dar unul din cele mai bune aspecte ale cazii este faptul ca se misca cu usurinta.
  
 ada de baie cu hidromasaj pentru exterior
 
    Aceasta cada ingenioasa este un dispozitiv independent de inginerie complet, care nu necesita conectarea la o sursa de electricitate. Lemnul de foc este plasat intr-o spirala pe partea pe care circula in mod natural si incalzeste apa din cada. Ca rezultat, cada din otel inoxidabil si carcasa sa durabila din poli-fibre poli sunt transportabile cu masina sau chiar, dupa cum puteti vedea, cu barca sau canoe.

Jacuzzi ce foloseste combustibil lemnul

    In ceea ce priveste design-ul acesteia, cada arata ca un vas gigant de gatit portocale sau cana de cafea cu o spirala ciudata ce creste in afara, in lateral. Totusi, cada este construita in strat gros si este realizata pentru a fi independent din punct de vedere structural, iar in ceea ce priveste sursa de alimentare, puncteaza in ambele dintre aceste avantaje esentiale.

    In ciuda dimensiunii, cada olandeza cantareste aproximativ la fel de mult ca un adult subtirel - 168 de kilograme - si poate fi, astfel, transportata cu usurinta de catre doua persoane.
 
 Cada arata ca un vas gigant
 
    Este extrem de usor de curatat, deoarece este formata aproape in intregime din suprafete netede ale colturilor. Caldura poate fi inchisa prin spiraland focul, avand astfel mai putin contact cu bobina de incalzire.
 
 Cada olandeza