Paturi cu saltele: 3 modele moderne si indraznete de platforme de pat

Paturi cu saltele: 3 modele moderne si indraznete de platforme de pat


Nu poti avea una fara cealalta, asa ca de ce sa nu alegi un design combinat de saltea si pat, iar amplasat in interior, design-ul face o declaratie mult mai indrazneata decat cel conventional. Imaginile descriu o combinatie de pat plus saltea cu rama practic inexistenta si tablia patului este pur si simplu o prelungire curbata a saltelei.

Paturi cu saltele
 
Lago este o companie care impinge barierele de design de mobilier pentru dormitor, in mod constant. Cu siguranta ca acest design nu este patul proiectat conventional:  piesa de dormit din imagine este conceputa pentru a-ti permite sa te ascunzi in loc de pat, intorcand in mod selectiv in sus sau in jos parti moi pentru a economisi spatiul in camera sau pentru un sentiment suplimentar de confort.
 
Modele de paturi si saltele

Pare un pat simplu, modern, inramat cu metal si chiar asa si este. Design-ul este unul minimalist si, cu siguranta, original, avand in vedere forma si elementele folosite pentru un pat.

Paturi originale

Poate cel mai bine cunoscut pentru iluziile lor optice, paturile plutitoare ca cel din imagine, reprezinta piese de mobilier unice, iar producatorii s-au aventurat putin mai mult de la design-ul conventional si exploreaza diverse teme care pot sau nu sa devina la moda si populare, dar cu siguranta, aceste paturi atrag atentia asupra lor.
 
 Saltele si paturi