Scari interioare

Scari interioare


    Scarile nu sunt doar o parte a casei sau a cladirilor publice plictisitoare si utilitare. Acestea sunt o oportunitate pentru un arhitect sa faca cu adevarat o declaratie de indrazneale, disingandu-se fata de ceilalti. De la scari care plutesc la scari care se potrivesc in spatii imposibil de mici la scari care nu duc nicaieri, aceasta parte trecuta cu vederea a arhitecturii de zi cu zi este regandita de multi designeri si arhitecti. Nu veti vedea nici un covor de culoare bej plasat pe scari; acestea sunt unele dintre cele mai bune, cele mai ciudate si frumoase scari din lume.

Scari interioare
 

Scari 1M2


    Pentru spatiile iremediabil de mici, scarile traditionale ar lua prea mult spatiu din podeaua pretioasa, de aceea EeDesign vine cu o solutie. Aceste scari se potrivesc in mai putin de 1 metru de spatiu pentru a oferi o trecere catre spatii mai inalte care seamana cu urcatul unei scara spiralate. Scara vine in mai multe culori si poate fi personalizata pentru a se potrivi fiecari case si oricarui spatiu.
 
 Scari 1M2
 

Scarile plutitoare din hotelul Gray


    Hotelul Gray din Milano este o cladire moderna uluitoare, proiectata de arhitectul Guido Ciompi, din Florenta. Exista lucruri nenumarate ce te fac sa te indragostesti de aceasta cladire si mobilierul sau, dar aceste scari plutitoare ies, cu siguranta, in evidenta. Evident, este nevoie de multa atentie atunci cand le urci, mai ales dupa o noapte de petrecere, dar liniile lor curate si design-ul unic sunt de neuitat.

Scarile plutitoare din hotelul Gray

Toboganul scarii


    Arhitectul londonez Michaelis Alex a descoperit cel mai rapid mod de a-i face pe copii sa coboare mai repede la masa: aluneca in jos pe un topogan. Alex lasa copiii sai sa dea unele propuneri cu privire la caracteristicile pe care le doreau in casa pe care o construia, iar scara cu topogan a fost una dintre ele. Scara nu este cel mai practic design realizat vreodata, dar atunci cand copiii sunt fericiti, toata lumea e fericita.

Toboganul scarii