Picturi murale pe tavan

Picturi murale pe tavan


Picturi murale pe tavan

    Auto-proclamatul suburbanist, Olivier Kosta, nu a invata sa pulverizeze vopsea pe pereti, ca o directionare urbana gresita - dimpotriva, el a crescut in afara orasului si a fost fascinat de departe de centrele urbane de acasa.
 
Picturi murale de tavan si perete

    Operele sale sunt atat respectuoase, cat si critice. Pe de o parte, munca ce o realizeaza este in mod clar influentata de cultura stradala si de arta urbana. Pe de alta parte, el critica unii artisti de graffiti si de strada pentru ca sunt mai obsedati de o privire sau un stil decat de un concept.

Pictura murala in alb si negru

    Aceste picturi murale de tavan si perete variaza foarte mult in functie de subiect, stil si abordare. Unele modele sunt extrem de organizate, cu o simetrie aproape clasica si motive florale. Altele arata ca o colectie de mazgalituri individuale de pe partea inferioara a unui birou de student murdar si utilizat in mod excesiv.

Picturi murale inramate

    Daca un singur lucru leaga munca impreuna, este utilizarea, evident, repetata a unui singur instrument major: bricheta putin probabila. Intr-un fel, pare o alegere de amenajare pentru cineva care nu este pe deplin "urban", dar, probabil, putin mai rezervat (sau chiar rafinat) de la un stil de viata usor indepartat de suburbii, educatie si cu diferite perspective.

Arta murala pe tavan