Design neobisnuit al caselor ecologice situate la inaltime!

Casele construite in copaci sunt atat de bine realizate, incat pot concura cu locuintele normale. Inovatia acestor locuinte realizate in copaci le ridica de la statutul de escapade la minuni arhitecturale,  iar locuind in ele, iti vor da sentimentul de libertate.  

    Design neobisnuit al caselor ecologice situate la inaltime!

Cele trei case au fost create de  Blueforest, o companie din Anglia, ce se ocupa de design, consultanta si management in ceea ce priveste amenajarea caselor din copaci in toata Europa. Casele lor inmcep de la pretul de 15.000 de dolari si multe dintre ele au bucatarii, bai si living-uri spatioase. Unele case sunt prevazute chiar si cu incuietori pe baza de amprenta, televizoare cu plasma si diverse controale ale locuintei.


Case construite in copaci, utilate ultramodernCase in copaci

Casa "Gradina Alnwick" este una dintre cele mai mari case de lemn construite in copaci, din lume, de o marime de 558 metri patrati. Casa gazduieste  un centru de invatare, un restaurant completat cu un semineu, locuri de joaca pentru copiii, turnulete si poduri realizate din funii. Aceasta este construita din materiale naturale incluzand lemn de cedru din Canada, lemn rosu din Scandinavia si pin scotian. Gradina Alnwick este o gradina publica situata in Northumberland, Anglia.

Case de lemn construite in copaci

    Aceste case functionale construite in copaci fac parte din comunitatea Finca Bella Vista din padurea tropicala situata in Costa Rica. Comunitatea este formata numai din astfel de locuinte si este casa aventurierilor ecologici care-si doresc sa protejeze cei 300 de acri ai padurii tropicale ce le inconjoara casele. Rezidentii sai beneficiaza de energie hidroelectrica si solara, dar si de wi-fi internet, avand biodegradabili pentru a procesa resturile. Mii de loturi de pamant sunt disponibile pentru viitorii rezidenti care doresc sa-si construiasca propria casa in copac.

Case din Finca Bella Vista din Costa Rica

    Unii designeri creaza case in copaci atat de uimitoare incat arata mai degraba a instalatii artistice decat a locuinta. In munca lor a fost inclusa si una din cele trei case din Finca Bella Vista, precum si patru case pictate (cele din poza), printre multe altele. Clientii lor au libertatea de a-si crea casa visurilor lor, din forme marocane si cuiburi suspendate de cabinele rustice, vitralii la ferestre si diverse locuri de depozitare in interiorul casutei.

 Case ecologice situate in paduri  Case in copaci cu ferestre tip vitraliu