Design interior 2009

Aici este o imagine de ansamblu a 4 tendinte ce predomina design-ul interior in 2009:

Nesfarsitele curbe


  Design interior 2009
 
  Nesfarsitele curbe reprezinta o versiune actualizata a stilului baroc clasic si a celui modern hi-tech, combinate pentru a face un interior cu adevarat spectaculos. Tapetul de clasic, vintage, se amesteca cu negrul si albul pentru a crea un interior mono-ton. Adauga culoare cu accesorii, mobilier si tablouri pentru a completa acest stil modern, elegant si sofisticat.
 

Realizate acasa


Tendinte in amenajari interioare pentru 2009

    Lucurile confectionate acasa sunt reprezentate de natura si mediul ce ne inconjoara. Utilizeaza nuante de maro si verde pentru a crea aproape "un simtamant de exterior". Contrasteaza maroul si verdele cu nuante de crem si alb. Textura reprezinta elementul cheie al casei, deoarece diferite tipuri de materiale pot fi folosite pentru un plus de efect. Ia in considerare folosirea combinatiilor alb-negru sau fotografii sepia pentru interiorul anului 2009.

Sa ne jucam


Design interior -  Joaca reprezinta jocul cu nuantele

    Joaca reprezinta jocul cu nuantele. Cu cat interiorul este mai luminos si indraznet, cu atat mai bine! Formele geometrice functioneaza foarte bine, asa ca poti realiza modele simple florale. Culorile luminoase ajuta la stimularea creativitatii si la concentrare, asa ca poti folosi asta in birou sau in living. Esti in cautare de oere de arta? Te-am sfatui sa mergi pe un tablou retro, datorita simplitatii modelelor si culorilor indraznete.

Dulceata orientala


Trenduri 2009 inspirate din cultura orientala

    Luand influente din Est, Dulceata Orientala este o interpretare moderna a tendintei clasice orientale. Tonurile plate si ilustratiile simple sunt cheia. Utilizeza sculori simple si soft cu materiale textile bazate pe teme orientale si opere de arta. Odata cu cresterea popularitatii trendului oriental in ultimii zece ani, ne asteptam ca aceasta sa fie una dintre cele mai populare tendinte de design pentru anul 2009.

    2009 este un an important in ceea ce priveste amenajarile interioare, iar previziunile design-ului actual reflecta aceasta tendinta.