Dezinfectia sistemului de hidromasaj cu sistem electronic si kit digital

Majoritatea persoanelor ce detin cazi de baie cu hidromasaj sunt constiente ca acestea nu ofera doar eliberare terapeutica impotriva durerilor, ci ofera si o stare de bine si de diminuare a stresului. Ceea ce, cele mai multe persoane nu stiu, este faptul ca unitatile ce utilizeaza conducte pentru a furniza apa circulata a jet-urilor pot reprezenta motive de reproductie pentru bacterii - bacterii ce pot provoca multe boli, incepand cu alergii la nivelul pielii pana la boli pulmonare.

Dezinfectia sistemului de hidromasaj cu sistem electronic si kit digital
 
    Fibrex vine cu o inovatie in domeniul dezinfectiei sistemelor de hidromasaj si anume sistemul Hydro 6 la cazi cu hiromasaj. Acest sistem de hidromasaj este un sistem electronic cu kit digital pentru cazi de baie cu hidromasaj, aeromasaj si cromoterapie, iar inovatia consta in functia sa de dezinfectie automata. Aceasta functie face ca timpul necesar pentru dezinfectia si curatarea sistemului de hidromasaj sa fie mult mai scurt, deoarece curatarea se realizeaza atunci cand cada este goala, fara a mai fi nevoie de umplerea si apoi clatirea ei.

Schita sistemului de hidromasaj cu comanda automata pentru dezinfectie

    Pentru a functiona acest sistem, cada trebuie sa fie goala. In rezervorul de dezinfectie se introduce un agent dezinfectant (pastila de CI – Adisan SPA de la Bayrol®). Legarea kit-ului de dezinfectie se face direct prin racordarea la reteaua de apa rece a supapei unisens care se afla pe corpul acestui ansamblu.

    Se recomanda ca dupa fiecare utilizare a cazii prevazuta cu un sistem ce contine si compresor de aer, diferit de sistemul Hydro 6, sa se porneasca compresorul timp de 30-60 sec., timp in care apa este eliminata din jeturile de aeromasaj, dupa care sistemul se opreste.

Curatarea cazii de baie


    Pentru curatarea zilnica a cazii de baie folositi numai detergenti lichizi si carpe din material moale. Nu folositi agenti care contin amoniac sau acetona, care pot distruge ireparabil cada. Daca nu sunteti siguri ce sa folositi va rugam sa contactati SC Fibrex SRL pentru informatii.

Precautii generale - Este interzisa pornirea pompei sau a compresorului pana cand nivelul apei nu trece peste nivelul jeturilor. Nu blocati toate jeturile in acelasi timp. Nu blocati gura de aspiratie apa cu bureti sau alte obiecte.

    Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma “Fibrex Co” SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.