Design-uri extraordinare de chiuvete

Design-uri extraordinare de chiuvete

    Acestea sunt unele dintre cele mai lucioase si netede chiuvete! Designerii au aruncat totul INCLUSIV, chiuveta de bucatarie, cu scopul de a reinventa unul dintre cele mai utile obiecte sanitare al societatii. Vei vedea in continuare aceste chiuvete spectaculoase, care cu siguranta, iti vor lua ochii.
 

Robinetul si chiuveta sub forma de fosila


Robinetul si chiuveta sub forma de fosila

    De la HighTech din Germania vine design-ul pentru chiuvete Amonit. Compus din beton format, aceasta chiuveta are o greutate de 44 kg. Alegand chiuveta Amonit, trebuie sa fie o experienta unica!

Conceptia chiuvetei

    Chiuvete Amonit vine integrata cu un blat format dintr-o placa de beton care variaza de la 900 mm la 1190 mm si reprezinta un loc excelent pentru a te spala.

Chiuveta viitorului

 

Chiuveta viitorului

    Care a venit prima, chiuveta sau naveta spatiala Enterprise? Este o enigma ca cea cu puiul si oul. Design-ul sau cald te invita la visare, intr-un loc in natura, in pofida aspectului sau ce seamana cu o nava spatiala.
 

Chiuvete sigure


Corpuri de baie

    Atunci cand Tetsuya Nakamura de Nippon Style s-a decis sa creeze seria finala de corpuri de baie, pretul nu a fost un obiect. El spera ca si noi sa simtim la fel, deoarece chiuvetele sale premium au pretul de 1,5 milioane de yeni (13.000 dolari) fiecare.

 Cada de baie

    Cada de baie a lui Nakamura este disponibila la pretul de 3 milioane de yeni (26.000 dolari) si, deoarece se refera mai mult la forma decat la functionalitate, cumparatorii sunt sfatuiti ca ar trebui sa intre in cada pe propriul lor risc, deoarece artistul si dealerul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru vatamari sau accidentari ce pot aparea.

    Acum, poti arunca o privire in jurul casei tale. Esti multumit de chiuvetele de bucatarie, baie si spalatorie? Dar a face o schimbare este mai usor decat crezi si dupa cum se poate vedea, exista unele design-uri de chiuveta uimitoare.