Extinderea balconului: salveaza spatiul cu o terasa pliabila

Extinderea balconului: salveaza spatiul cu o terasa pliabila

    Daca vreti sa deschideti o fereastra, de ce sa nu deschideti in locul ei o terasa? Acest design mecanic uimitor permite unui proprietar de aparatament, flexibilitatea de a adauga un spatiu suplimentar la o apasare de buton, fara a fi necesara amplasarea mobilierului pentru exterior si a curatarii continue.
   
     Intreaga succesiune de transformari are loc in doar cativa pasi mici, de la inceput pana la sfarsit si totul are loc sub un minut. O astfel de mutare simpla are un impact profund, aducand mai multa lumina, aer si pe deasupra extinde spatiul interior al unei camere in lumea exterioara.

Balconul ce se transforma in terasa

    Poate ca cel mai mare avantaj este acela ca unitatea este proiectata pentru a se potrivi cu cladirile existente. Imaginati-va valoarea impactului asupra unei zone urbane dense, deja construite ca Manhattan-ului, unde fiecare centimetru in plus are un impact cu privire la costul total al unei locuinte.

Terasa pentru apartament

    Indiferent daca aceste balcoane vor deveni uzuale ramane de vazut, dar in cazul in care acestea sunt adoptate pe scara larga, vor schimba, cu siguranta, conditiile de viata ale nenumaratelor persoane din zonele metropolitane din lume. Denumit Bloomframe, aceasta inovatie remarcabila a fost proiectata si dezvoltata de Hofman Dujardin Architects.