Cele mai creative paturi

Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Cele mai creative paturi
 

Patul magnetic plutitor


    Creat de catre olandezul Janjaap Ruijssenaars, acest pat magnetic plutitor are suficient de multi magneti pentru a mentine 900 kg plutind in aer. Pentru a va asigura ca patul nu pluteste departe, din cauza vantului puternic sau a miscarilor ciudate, patul este legat de perete cu ajutorul a patru cabluri. Din punct de vedere tehnic, patul magnetic plutitor este de vanzare, dar la pretul de 1,2 milioane de euro (1.53 milioane dolari).

Patul magnetic plutitor

Patul hamburger


    Nu v-ati dorit niciodata sa va rasuciti in interiorul unui hamburger suculent? Nu? Ei bine, prea rau. Internetul iubeste hamburgerii si, prin urmare, gloriosul pat sub forma de hamburger are peste 1000 de fani pe Facebook.
 
 Patul sub forma de hamburger
 

NapShell, un pat sub forma de ou


    S-ar putea sa nu va fi dat seama ca ati avea nevoie de un pat special conceput pentru lenevit sau atipit - dar, odata ce ati vazut aceasta creatie futurista realizata de Napshell veti simti viata este total incompleta fara el. Conceput sa fie ergonomic, pentru a face bine spatelui si coloanei vertebrale, salteaua foarte confortabila a acestui pat se va potrivi cu o gama variata de tipuri de corp si inaltimi. Elementele vizuale si acustice ce se afla in pat, fac posibila relaxarea profunda a intregului trup la atingerea unui buton. Patul este completat cu LED-uri, MP3 player si pereti izolati fonic.
 
 Un pat sub forma de ou