Mese ascunse in perete

Rafturi
Rafturile amplasate pe perete si mesele tip consola, conceptual feliate si rasucite, sunt piese de mobilier simple, confectionate din lemn, ce ies in evidenta, deoarece au un aspect diferit decat cel obisnuit.

Richard Shed Studio este o interactiune spatiala si un grup de produse de design care este specializata in piese de mobilier neconventionale si instalatii interioare ce tranzactioneaza traditionalismul, ca punct de plecare, apoi la randul sau, se intoarce impotriva curentului.
 
Rafturi ce se transforma in mese

Ei se straduiesc sa aiba un "punct de vedere conceptual inovator, o abordare creativa asociata cu intelegerea practica a materialelor, a proceselor, precum si a contextului." Imbinarile simple si lemnul masiv de stejar din care sunt confectionate aceste mese, fac ca obiectele amplasate pe suprafata lor sa fie stabile, ce pot fi fixate pe perete, desi fondul de caramida face ca aceste piese din lemn sa fie si mai atragatoare in acest context.
 
Mese ascunse in perete

Alte proiecte create de Shed includ o serie de casete sub forma de coada de randunica, realizate din lemn si metal - un mod distractiv de a ambala o cutie sau pachet, plus o sursa potentiala de decor pentru colturile in care se intersecteaza peretii.
 
Mese industriale