Poezie in miscare: fuziune intre un scaun pliant si o lampa de podea

 Poezie in miscare: fuziune intre un scaun pliant si o lampa de podea
 
Lampile si scaunele au anumite lucruri in comun si sunt adesea utilizate impreuna. Aceasta idee a fost special construita in jurul notiunii de a sta si de a citi, atat singur, cat si cu altcineva - tragand un scaun langa patul copilului, de exemplu, in fiecare seara, si, in acelasi timp, avand posibilitatea de a pune deoparte mobilierul necesar in timpul zilei, atunci cand nu mai este folosit.
Intitulata 'Poeti', aceasta pereche alba si verde este alcatuita din elemente care ar avea un aspect obisnuit ca si parti componente - o lampa de podea simpla, curbata si un scaun pliant, liniar. Impreuna, insa, aceste doua obiecte formeaza un set cu forme usor diferite si nuante variate.
 
Scaune pliante

Un cablu simplu se intinde din partea de jos a unuia din picioarele scaunului pentru a conecta la energie acest mobilier hibrid, dar se serpuieste in interiorul cadrului pentru a pastra portiunea superioara ordonata si pentru a nu se crea incurcaturi printre cabluri.
 
Lampi si scaune

O parte unghiulara se realizeaza in abajurul circular de deasupra, taiat pentru a lasa partea de sus a portiunii de lumina sa se aseze confortabil contra unei suprafete verticale. In timp ce aceasta nu poate fi depozitat ca si un scaun pliant conventional, este usor de amplasat in interiorul unei camere.
 
 Corpuri de iluminat si scaune