Mobilier confuz: stil hibrid intre clasic si modern

Ar putea doua jumatati dintr-un design de mobilier sa fie confectionate diferit? Ceea ce seamana cu un dulap ornat, foarte decorat, cu aspect antic, din lemn, pe o parte se transforma intr-un spatiu de depozitare cu sertare abstract, minimalist si modern, din lemn, pe cealalta parte.
 Mobilier confuz: stil hibrid intre clasic si modern
    Pe scurt, desi ambele parti pot fi vazute ca facand parte din anumite perioade istorice stilistice, exista o cale in care ele reprezinta estetici opuse la fel de diferite ca picturile postmoderne si scrierile vechi din pesteri - din punct de vedere conceptual, diferite pe cat sunt design-ul si arta.

Mobila din stejar

    In ciuda spatiului real de tranzitie intre piese cu aspect vechi si piese ultramoderne a acestui ansamblu ciudat, exista ceva discret in legatura cu aceasta tranzitie - asistata de cateva puncte cheie ale suprapunerii fizice si continuarea culorii din jumatatea sculptata manual in cea cu aspect minimalist. Proiectat de catre Ferruccio Laviani pentru Emmemobili, numit "Evolutia", acest mobilier din stejar poate fi incercarea ciudata  de a fuziona stilurile din secole separate, intr-unul singur, un obiect de mobilier produs in masa si pregatit pentru piata.
 
 Mobilier clasic si modern