Rafturile din lemn ascund chiuveta si toaleta

Sigur, o baie este o necesitate, uneori inestetica pentru orice casa - dar interiorul sau poate cel putin sa fie realizat in stil minimalist prin ascunderea articolelor esentiale atunci cand nu sunt in uz si mult mai moderna si confortabila prin utilizarea de obiecte liniare si repetitive de design, folosind ca material  lemnul.

Rafturile din lemn ascund chiuveta si toaleta
 
Curat si contemporan, o serie de rafturi pliante, din lemn masiv, ascund o chiuveta si o toaleta Chiar si atunci cand este deschis si in functiune, intreaga estetica - conceput de la inceput pentru un finisaj neted, conceput de Rapsel - este un echilibru convingator de confort si utilitate.

Toaleta in camra de baie

O unitate de rafturi pliante, amplasata langa vasul de toaleta, adauga o suprafata pentru materiale de lectura, precum si spatiu de stocare suplimentar, in timp ce un al treilea element vizual completeaza setul, cum ar fi ultima dintr-o secventa de pasi conceptuali. De asemenea, aceasta piesa functionala este amplasata direct pe podea, ce serveste ca o scurgere de dus din lemn permeabil.
 
 Chiuveta in camera de baie