Birou mobil: birou de metal convertibil, scaun si dulap

Aceasta piesa de mobilier, poate nu va castiga nici un premiu de design pe baza meritelor sale estetice (sau pentru ergonomia acestuia), dar ofera o solutie extrem de compacta pentru a economisi spatiu in birou - dulapuri, sertare, scaune si birouri, toate sunt infasurate intr-o singura cutie de metal subtire (si pluteste pe role).

Birou mobil: birou de metal convertibil, scaun si dulap
 
La mai putin de un metru latime si doar cativa metri inaltime, carcasa exterioara robusta poate fi impinsa pe roti intr-un dulap, colt sau alte zone in afara aceleia de depozitare, atunci cand nu este folosit - din nou: nu este neaparat un birou uimitor, dar cel putin atinge un minimalism functionale si discret, care permite desfasurarea activitatilor si impacheteaza intregul sistem departe, pentru o alta zi.

Mobilier de birou

Scaunul se incadreaza frumos intr-un gol sub suprafata biroului, alaturi de sertare si rafturile de jos, pe fiecare parte atunci cand acest mobilier "Box Office" este inchis, economisind spatiu pentru rafturi si dispunand de spatiu intern de stocare, in plus fata de nevoile de lucru. La aproximativ doua mii de dolari, nu este, probabil, cea mai ieftina solutie - dar ar putea fi mai ieftin decat sa se adauge o noua camera de birou in casa.
 
 Birou convertibil