Amenajarea peretilor casei

Amenajarea peretilor casei

    Acest articol se refera la picturile murale de pe pereti. Se pare ca aduc adancime camerei si, din perspectiva mea arata foarte bine. Acestea pot fi aplicate pe pereti de catre oricine, de aceea puteti lua aceste fotografii ca si inspiratie pentru proiectele voastre viitoare.
 

Tapet sensibil la caldura


    Atunci cand va uitati pentru prima data la acest tapet, nu veti vedea ceva deosebit, doar un tapet neobisnuit, dar acesta este, de fapt, un tapet sensibil la caldura pe care florile de pe el vor inflori atunci cand radiatorul este pornit. Exploreaza sentimentalitatea decorului si modul in care aceasta afecteaza oamenii. Prin activarea si dezactivarea radiatorului puteti obtine un efect foarte interesant in camera voastra. Acest tapet sensibil termic este realizat de catre Shiyuan.

Tapet sensibil la caldura

Tapet decorativ din vinil

 

Vinil de perete decorativ  Sample Image

    Vinilurile decorative sunt ultima tendinta in momentul de fata, in decorarea peretilor. Astazi pentru cei care doresc sa adauge un design interesant pentru pereti, iata cateva modele interesante de la Miraentuinterior. Acest proiect se poate realiza de catre toata lumea, cu un pic de rabdare.

 Vinilurile decorative sunt ultima tendinta in momentul de fata, in decorarea peretilor.   Tapet tribal

 

Pereti multicolori prin utilizarea luminii


    Intr-adevar culoarea din camera iti afecteaza starea de spirit. Duravit a venit cu o idee interesanta de a crea efecte individuale de lumina cu ajutorul luminilor ajustabile de pe oglinda. Dupa cum stiti, culoarea camerei este foarte importanta, iar aceste lumini pot schimba atmosfera intr-o secunda, doar prin schimbarea luminii.

Pereti multicolori prin utilizarea luminii

    Colectia a fost inovarea lui Andreas Struppler din München, care este cunoscut pentru abilitatea lui de a combina tehnologia si inovarea. Aici, luminile (si oglinzi) se combina cu ambientul si LED-urile; controalele sunt ascunse frumos in rafturi, iar comunicarea intre toate este realizata wireless. Nu ai nevoie de telecomanda (si nevoia de a o localiza) - doar atingeti pur si simplu o lumina - si toate va vor raspunde.