Cum sa cumperi jaluzele si obloane

Jaluzelele si obloanele au fost destul de faimoase in calitate de mobilier pentru ferestre, ele oferind diferite grade de ventilatie, intimitate si caldura naturala, in functie de utilizare. Cu materialele moderne ce ofera mai multe optiuni in acest domeniu de mobilier, iata cum va puteti accesoriza ferestrele, prin achizitionarea de jaluze sau obloane.

Cum sa cumperi jaluzele si obloane
 

1. Nivelul de protectie impotriva caldurii si a frigului de afara


    Primul si cel mai important aspect in alegerea obloanelor si a jaluzelelor este acela de a se asigura ca gradul de protectie este la nivelul pe care il dorim sau de care avem nevoie. Cu alte cuvinte, aruncaTi o privire la cat de mult control ai avea de fapt, atunci cand vine vorba de a tine la distanta soarele si zapada. Principalul scop al oblonului este acela de a oferi libertatea de a alege elementele pe care ni le dorim sa joace un rol in interiorul locuintei.

2. Aria si stilul ventilatiei furnizate


    Creaza modele minunate pe fondul natural al razelor solare, jaluzelele si obloanelele se pot adauga suplimentar la aspectul rafinat al camerei. Incearca sa vezi modul in care diferite grade de ventilatie si stil afecteaza propria camera, inainte de a le instala propriu-zis.

3. Verificati versatilitatea materialelor


    Exista diverse materiale moderne care sunt disponibile, cum ar fi tesatura care reduce lumina sau jaluzelele venetiene din lemn, care sunt minunate pentru stilul ergonomic al camerei. Cu tehnologia ce produce atat de multe tipuri de materiale, aveti o multime de optiuni de unde puttei alege. Ele sunt in tendinte, eficiente, durabile si se adauga la ambianta eleganta.

4. Jaluzelele luminoase si culorile vii sunt la moda


    Au disparut zilele in care numai jaluzelele si obloanele in alb si negru erau folosite. Tendintele moderne indeamna la folosirea culorilor vii si chic, cum ar fi nuante de albastru, galben vivace si portocaliu strident, pentru a adauga viata casei tale atat din exterior, cat si din interior. Incercati-le o data si veti vedea diferenta.

5. Intelege optiuni de intimitate inainte de a le instala


    In timp ce jaluzelele albe pot da stralucire in timpul zilei, de asemenea, ele sunt potrivite si pentru pastrarea intimitatii pe timp de noapte. Dimpotriva, jaluzelele negre sunt racoroase intr-o zi cu soare, dar au tendinta de a dezvalui putin prea mult dupa ce soarele apune. Instalati obloane si jaluzele dupa ce ati inteles propriile nevoi de intimitate si cum le puteti controla.

6. Verificati bugetul si optati pentru tehnologie


    Cu siguranta aveti un buget in minte, prin urmare gasiti ceva care se potriveste atat cu nevoile dumneavoastra, cat si cu bugetul. Existamai multe adaugiri care sunt disponibile pe piata: panouri solare care vor porni lumina pe timp de noapte sau ai putea incerca unele adaugiri artistice.

Spor la cumparaturi!