Cazi in camere de baie spatioase

Multi dintre noi ar putea crede ca, daca avem un spatiu si bani pentru o baie mare, atunci nu avem de ce sa ne ingrijoram. Daca totul este mare, atunci si asteptarile vor fi la fel de mari.

  Cazi in camere de baie spatioase
           Intr-o baie spatioasa, Fibrex va propune cazile rotunde si cele drepte din portofoliul sau de produse. Ambele stiluri sunt realizate din acelasi material, si anume din acril sanitar, un material care se pastreaza curat si impiedica acumularea impuritatatilor.  O baie spatioasa ofera posibilitatea de a te relaxa in cada amplasata in mijlocul ei, in timp ce te uiti la TV sau savurezi clipe de liniste in fata semineului.

           Dupa cum puteti observa, baile mari au multe lucruri in comun in ziua de azi. Asa cum  oamenii difera intre ei, si baile ar putea fi diferite astfel incat sa fie in concordanta cu personalitatea si gusturile lor variate, deoarece o persoana isi poate dori o baie cu un aspect contemporan, in timp ce o alta prefera un stil de lux.

          Cada de baie Paradis este un adevarat colt de paradis - trasaturile fine ale formei cazii Paradis, transforma baia dumneavoastra intr-o oaza de liniste si armonie. Sintetizeaza nevoia de spatiu a caselor moderne cu nevoia unui hidromasaj care sa te faca sa te simti ca in Paradis.

Cada de baie Paradis

         Cada de baie Marlene are un design impresionant in armonie cu forma sa impozanta ce da un aer clasic si distins camerei de baie. In plus, ofera relaxare totala prin hidromasaj, stimuland circulatia sangelui incepand cu extremitatile si continuand pana la inima.
 
Cada de baie Marlene

          Cada de baie Roma I - nascuta odata cu imbinarea dintre ergonomie si functionalitate in stilul contemporan, lasa in urma toate aspectele sofisticate si se concentreaza asupra esentei: linia simpla si design-ul drept.
 
 Cada de baie Roma I
 
Consultant de specialitate: Fibrex Romania