Mese si scaune pentru terasa

Mese si scaune pentru terasa
 
    Pentru un stil de viata rafinat, petrecut in aer liber, alege astfel de piese de mobilier de exterior. De la scaune de ratan la mese ingeniose, de la fotolii confortabile pana la seturi complete de mese si scaune integrate. Frumos concepute, aceste mese si scaune elegante sunt realizate din fibre naturale, precum si culorate cu polietilena. Modelele delicate adaugate aspectului final creeaza un design pe care l-ati vazut probabil doar in filme sau la televizor.
 

Mobilier modern de exterior - mese si scaune din metal si lemn


 Mobilier modern de exterior - mese si scaune din metal si lemn
   Trei ani si multa creativitate au produs o colectie de mobilier modern de exterior, caracterizata prin 100 de modele si design-uri contemporane din lemn si metal. Cu o multime de piese, de la canapele si sezlonguri, la gratare si umbrele, terasa voastra sau curtea din spate vor fi pregatite pentru clipele de distractie ce vor urma. Combinand tehnologia moderna a secolului 21 cu traditia eleganta si nepieritoare, designer italian Marco Sangiorgi a creat aceasta colectie de mobilier de exterior din lemn si metal, pentru a fi usoara si totusi rezistenta suficient pentru a dura in fata anilor si a utilizarii dese. Pentru o terasa sau curte stilata, aceasta colectie de mese si scaune ofera piese de mobilier confortabile si chic, ca si interiorul locuintei.

Mese si scaune de exterior – Kosmos este multifunctional!


Mese si scaune de exterior – Kosmos este multifunctional!
    Aceste mese si scaune reprezinta un mobilier exterior foarte functional si modern. Daca v-ati plictisit de mobila de exterior, care arata bine, dar este incomod sau, rareori, este utilizat, veti aprecia linia Kosmos, inteligenta si versatila. Scaunele circulare pot gazdui 6 - 9 persoane si sunt dotate cu o masa in mijloc, un set ideal pentru intalniri informale sau de divertisment. Setul este confortabil si inteligent, cu perne din spuma poliuretanica, tapitat cu imitatie de piele de culoare alba. Va simtiti ca si cum v-ati inghesui? Masa poate fi redusa la inaltimea scaunului, astfel incat 2 sau 3 persoane se pot intinde cat vor! Daca soarele devine prea puternic, puteti crea umbra cu umbrela setului, un parasolar estetic si placut. Exista chiar si o lumina incorporata in umbrela pentru a fi folosita odata cu lasarea serii.

Mobilier pentru terase si curti

Mobilierul de exterior din ratan - pur si simplu adorabil


Mobilierul de exterior din ratan - pur si simplu adorabil

    Mobilierul rustic de ratan evocator al zilelor fierbinti si a vietii in aer liber, este proiectat de Paola Navone pentru Gervasoni. Confectionat din ratan, aceasta serie este cunoscuta sub denumirea de Croco. Aspectul sau intrigant reprezinta un antidot sigur la produsele comercializate ce au inundat piata. Croco 13 sunt scaune atractive care se potrivesc cu patul Croco 82, asa cum se arata in aceste imagini.  Scaunele Croco 13 sunt minunate pentru adunarea musafirilor in jurul mesei pentru un pranz informal. Formele sale rotunde au un maner convenabil tesut in forma lor si o perna optionala. Cand se pare ca petreci mai mult timp afara decat in interior, atunci are sens sa investesti in mobila de ratan confortabila.

Mese si scaune din ratan

Mobilier exterior din plastic: un design proaspat si distractiv


    Mobilierul de exterior din plastic este foarte atragator din mai multe motive. Acest set de masa si scaune, reprezinta cea mai buna utilizare a plasticului in mobila folosita afara. Este exact cum ar trebui sa fie: futurist, compact, neobisnuit si durabil. Culoarea este complet personalizabila, plus masa si patru fotolii pot fi de diferite culori pentru a mari efectul (roz vibrant socant si verde acid). Fotoliile modelate din plastic sunt, de asemenea,  confortabile si spatioase. Chiar mai bine, un kit de iluminare este disponibil pentru baza, astfel incat sa dea un nou sens unei cine romantice cu o stralucire blanda. Cu un astfel de set de mobilier, pe terasa sau pe marginea piscinei, vei reusi sa transformi mediul intr-unul seducator, pentru ca petrecerea sa poata continua si dupa lasarea soarelui. Cand nu se afla in folosinta, fotoliile se strang perfect sub masa pentru un aspect sculptural.

S Mobilier exterior din plastic: un design proaspat si distractiv