Cum sa-ti speli peretii fara a lasa dungi

Ati incercat vreodata sa spalati peretii si rezultatul a fost niste dungi? Aici este secretul ce sta in spatele spalarii peretilor, fara a lasa dungi sau pete.
 
Cum sa-ti speli peretii fara a lasa dungi

    Credeti ca peretii din casa voastra au nevoie de TLC? Poate ca nu vreti sa vopsiti, dar peretele ar beneficia de pe urma spalatului. Ati incercat vreodata sa spalati peretii? Stiti macar de unde sa incepeti? Poate ca nu ati luat niciodata in considerare o astfel de metoda sau poate ca doar atingeti vopsea, ori de cate ori ati gasit o pata.
  
    Daca ati incercat sa spalati peretii sau, poate, o parte din pereti, ati gasit pete dupa aceea? Va indrebati daca ati folosit substantele chimice potrivite? Poate va v-ati gasit in situatia de a spala aceeasi zona din nou si din nou in incercarea de a elimina dungile.

    Cea mai buna solutie pentru spalarea peretilor este un amestec ce nu presupune clatirea. Aceasta va salva munca suplimentara. Puteti folosi sapunul multifunctional sau un agent de curatare, deoarece vreti ca solutia sa fie in majoritatea ei, apa calda cu putina sau deloc spuma.

Curatarea peretilor

    Spalati intreg peretele de jos in sus. In acest fel, orice scurgere nu va pata un perete deja umezit. Aceasta este truc pentru a va  curata peretii. Nu este ceea ce folositi, ci cum il folositi. Daca lucrati de sus in jos, picurii vor lasa urme dupa uscare, care nu vor fi indepartate prin spalarea lor.

    Puteti oricand sa incercati acest sfat intr-o zona mica, prima data. Doar sa va amintiti sa lasati peretele sa se usuce complet. In functie de modul in care se aplica amestecul de spalat, peretele ar putea sa se usuce inegal. Trebuie doar sa aveti rabdare ca intreaga zona sa se usuce complet. Daca va plac rezultatele, continuati.
 
 Spalati peretele de jos in sus