Covoarele schimba aspectul locuintei

Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Covoarele schimba aspectul locuintei
 

Covorul Irak


    Covorul Irak are un simbolism lipsit de ambiguitate. Figurinele se catara pe teritoriul in care se petrece lupta, cel mai renumit din Orientul Mijlociu. Oaspetii au familie in Fortele Armate aflate in strainatate?

 Covorul Irak are un simbolism lipsit de ambiguitate.

Design ciudat de covor


    Morfina poate fi cel mai bun medicament, dar rasul e urmatorul. Distribuirea comentariilor politice si a atentionarilor indraznete, nu garanteaza ca va va ajuta cu reputatia de a fi "distractiv" pentru cei din jur.

Design ciudat de covor

Covorul de trandafiri si cel ascuns


    O alta modalitate de a impresiona musafirii este aceea de a avea cele mai confortabile covoare. Acest covor reprezinta opulenta frumusetii si a stilului de lux, care utilizeaza lana pentru a fabrica aspectul unui pat de petalele de trandafir. Sau poate luxul acestui covor din blana de oaie, arata minunat chiar inainte de a auzi numele sau: Blocuri de ciocolata. Daca designerii ar fi facut covorul sa aiba si mirosul ciocolatei, atunci clientii s-ar fi batut intr-adevar pentru un asemenea design de covor.

Covorul de trandafiri si cel ascuns

Covorul insorit


    Pornind de la ideea micului dejun, acest covor arata destul de bun pentru a fi mancat - dar este un pic ciudat ca si o alegere pentru un design de covor? Te-ai simtit vreodata ca si cum te-ai intinde pe doua oua enorme? Daca poti trece peste tremurul usor al pernelor sub forma de galbenus, vei observa ca acest covor este confortabil si de efect.
 
 Pornind de la ideea micului dejun, acest covor arata destul de bun pentru a fi mancat.