Estul intalneste Vestul - Design de bucatarie asiatic

Bucatariile asiatice sunt cu adevarat elegante si simetrice in natura, datorita atentiei detaliate asupra finisajelor si decoratiunilor folosite. Daca tintiti spre obtinerea aceluiasi stil curat si chic, asigurati-va ca stiti sa folositi combinatiile de culori, decoratiunile si materialele  potrivite. Coerenta si simetria sunt doua dintre cele mai importante calitati a unei bucatarii asiatice. Iata cateva linii directoare pentru bucataria ta.

Design de bucatarie asiatic
 

Sfaturi si informatii in ceea ce priveste remodelarea si imbunatatirea bucatariei


Materialele


    Bambusul creeaza un sentiment minunat, asiatic in bucataria ta. Puteti folosi bambus in mod independent, ca o planta decorativa. Cu toate acestea, o alta idee mai creativa ar fi aceea de a sectiona bambusul apoi sa fie folosit pentru a linia dulapioarele, scaunele sau o parte din perete. Puteti, de asemenea, linia zonele de jos a tejghelei sau chiuveta. Tulpinile cu frunze de bambus, cele mai mici, pot fi lipite pe usile dulapurilor si pe zonele de deasupra chiuvetei.

Sfaturi si informatii in ceea ce priveste remodelarea si imbunatatirea bucatariei

    Matasea este un material versatil si adauga influiente chinezesti in bucataria voastra asiatica. Puteti cumpara matase cu imprimeuri si sa o suspendati pe perete. Alte matasuri, de preferinta rosu inchis, portocaliu si roz se pot transforma in "haine" pentru masa si altele. Instalati un cadru de lemn peste tejghea si acoperiti-l cu matase alba peste care puteti amplasa vasele si ustensilele de bucatarie.

    Cromul este un material foarte popular printre asiatici. Alegeti vase si ustensile realizate din crom argintat sau aurit. Aveti posibilitatea sa selectati frigiderul, cuptorul, sobele si chiuvetele tot din crom. Accesorizati sertarele cu manere din crom. Acest material va ajuta sa adaugati simetria pe care incercati sa o creati si de care am mentionat la inceputul acestui articol, esentiala in bucatariile asiatice.

Decoruri si culori asiatice


    Culorile asiatice populare sunt rosu, alb, negru si maro. Pentru a adauga elemente orientale, utilizati auriul pe rosu sau negru cu rosu. Argintul ofera, de asemenea, un accent de acest gen, iar ustensilele si vasele de bucatarie confectionate din crom, vor da cu siguranta un contrast frumos. Este indicata folosirea a cel mult 3 - 4 culori principale. Este posibil sa doriti sa folositi plante pentru a neutraliza totul. O singura floare intr-o vaza este destul de stilat. De asemenea, fructele asortate asezate intr-un vas mare sau farfurie arata grozav.

Decoruri si culori asiatice pentru bucatarie

    Asezati betisoare pentru mancat si alte piese native ce va vor completa tema aleasa. Utilizarea orezului este forte estetica si utila. Obiectele din fier forjat sunt foarte indraznete si deci este posibil sa doriti sa le utilizati, insa este indicata folosirea a una sau doua, cel mai mult. Puteti stoca condimente in ele. Simtiti-va liber in a adauga sau a amesteca mobilier cu diferite influente asiatice. Dulapurile japoneze vor oferi un efect cald langa obiectele din lemn exotice din Coreea.