Idei moderne de design de baie

Idei moderne de design de baie
 
Unele dintre cele mai bune design-uri au o intorsatura dramatica, o surpriza ascunsa ce le face demne de retinut. Altele sunt pur si simplu remarcabile prin simplitatea lor eleganta, chiar daca acestea sunt curate, perfecte si idealizate dincolo de taramul posibilitatilor oferite de viata reala - asa cum sunt aceste idei marete (dar scumpe) din aceste imagini de design interior de baie.
 
 Design interior
 
Cu panouri modulare in miscare ce-ti permit sa formezi spatiul, aceste structuri de la Karol, necesita, desigur, suficient spatiu pentru a imparti design-ul baii in diferite zone. De asemenea, unele dintre aceste finisaje de lux ar putea sa nu se incadreze in bugetul tau de remodelare viitor.
 
Mobilier pentru camera de baie

Desi poate nu dispui de atat de mult spatiu asa cum sunt baile din aceste imagini, totusi unele dintre aceste strategii sunt inca valabile. Lumina naturala difuza (sau chiar si cea artificiala) din jurul unui dus sau a unei cazi de baie, de exemplu, pot transforma baia intr-un spatiu mai intim. De asemenea, Un bazin, are un aspect de multe ori, mai contemporan si curat decat o chiuveta construita in interior.

Design interior in camera de baie

Lucrarile simple in alb si negru se potrivesc de minune in fundalul cu accente de lemn si oglinzi, iar partitii simple, chiar si in spatii mai mici, pot ajuta la compartimentarea diverselor functii si zone. Realizate corect, aceste tipuri de bai evita necesitatea de decorare in exces - vopsirea peretilor si materiale alcatuiesc decorul.
 
Idei si design in camera de baie

Adaugarea de rafturi, oglinzi suspendate de perete si dulapuri pot ajuta un spatiu sa se simta mai deschis, usor si fara aspectul dezordonat - chiar daca te uiti dupa o alternativa ieftina la aceste solutii prefabricate elegante si colectii de baie.