Decoreaza peretii in 3 pasi simpli

Decoreaza peretii in 3 pasi simpli


    Sunt momente in viata cand sunten stramtorati cu banii si suntem mai constienti pe ceea ce cheltuim. Dar, suma de bani pe care o ai sau nu o ai nu trebuie niciodata sa-ti opreasca creativitatea atunci cand vine vorba de decorare casei tale!

Decoreaza peretii in 3 pasi simpli
 
    In acest articol va vom da cateva idei in ceea ce priveste amenajarea casei cu un buget minim. Mai mult decat atat, aici vei gasi raspunsul la intrebarile variate pe care ni le punem atunci cand trebuie sa luam o decizie:
  • Care este alegerea potrivita?
  • Aceasta este intr-adevar o idee buna?
  • Ce vor crede prietenii mei despre alegerea mea?
  • Pot sa realizez ceva cu adevarat frumos, cu putini bani?
    Prin urmare, pentru a simplifica lucrurile si sa fii sogur ca-ti folosesti ideile tale creative, iata cateva "idei dovedite" pe care le poti pune in practica chiar acum si nu te vei complica in procesul de decizie!

3 reguli simple de a crea un perete decorat frumos

3 reguli simple de a crea un perete decorat frumos


    Atunci cand decoram un perete, exista doar 3 pasi simpli de urmat! O poti face fara prea multe batai de cap si cel mai important, nici unul dintre aceste concepte nu a costat nici un ban in plus.

Regula # 1 - Dimensiunea

    Cand iei in considerare idei pentru decorarea unui perete intreg, aminteste-ti ca, pentru a obtine un echilibru vizual placut, un element mai mare sau o colectie de articole este intotdeauna mai buna decat un element de mici dimensiuni.

Dimensiunea obiectelor de decor

    Motivul? Daca plasezi un element mic in mijlocul unui zid mare, ochiul tau se va indrepta catre elementul mic, iar creierul tau pune, in mod automat: "Wow aceea imagine (sau ce este agatat acolo) este mica"! Mai mult, peretele tau va avea un aspect nefinisat.

Regula # 2 - Familia

    Gandeste-te la familia ta. Chiar daca fiecare persoana este diferita, exista totusi ceva care ne tine impreuna si ne face o unitate. Aceasta este ideea pe care trebuie sa ti-o amintesti atunci cand vei face alegerea in decorare. Deci, atunci cand decizi ce elemente vor avea onoarea de a sta agatate pe perete pentru ca toata lumea sa le vada, acestea nu trebuie sa fie toate la fel (desi acestea ar putea fi in cazul in care acesta este aspectul pe care il cauti), dar elementele trebuie sa fie legate intr-un fel unele de altele.

Amenajarea peretelui

Utilizeaza elemente care sunt legate in oricare din aceste 3 metode:
  • Culoare
  • Stil
  • Tematica
Regula # 3 - Echilibru

    Obiectivul tau este acela de a incerca sa realizezi un echilibru, astfel incat decorul de perete sa fie placut ochiului. Acest lucru inseamna pur si simplu, ca in loc de introducerea lucrurilor in mod aleatoriu, incearca sa te gandesti la modul in care acest element arata in perspectiva cu alte elemente din jurul lui, precum si in legatura cu peretele per ansamblu.
 
 Decorul de perete sa fie placut ochiului