Mobilier alb pentru dormitor

Mobilier alb pentru dormitor


    Mobilierul alb poate fi utilizat in mai multe moduri pentru o transformare a dormitorului tau. Alege culoarea alb pentru mobila din dormitor, deoarece este o culoarea ce emana curatenie si relaxare, iar culoarea neutra este usor de accesorizat cu linii colorate si piese de accent.

Mobilier alb pentru dormitor
 

Pentru un dormitor mic


    Cand este setat impotriva peretilor colorati in alb, mobilierul alb face o camera mica sa arate mai mare. Pozitioneaza piesele departe una de cealalta si separeaza-le cu lampi pentru a face camera sa para mai putin aglomerata.

Mobilier alb pentru un dormitor mic

In spatii intunecate


    Plaseaza piese mari de mobilier alb in zonele din camera care sunt slab luminate. Ia in considerare modul in care va arata spatiul in diferite perioade din zi, pe masura ce soarele se misca, precum si sub lumina artificiala a lampilor.

Mobilier alb pentru spatii intunecate

Alte Sfaturi


  • Daca nu iti place ideea de alb in totalitate, poti, de asemenea, sa faci mobilierul din lemn sa arate antic.
  • Mobilierul alb este usor de schimbat. Foloseste pur si simplu un lichid ce indeparteaza vopseaua sau slefuieste vopseaua. In cazul in care vopsea este buna, poti vopsi deasupra baza de culoare alba. Este indicat sa dai cu grund inainte pentru a asigura o buna lipire.
  • Utilizeaza mobilierul ca un context mai degraba decat o piesa focala. Mobilierul alb este versatil si poate fi panza goala pentru culori de accent si accesorii cum ar fi covoarele, lampile, rame pentru poze si picturi.
Mobilierul alb este usor de schimbat.