Picturile murale si placile foto pentru pereti mimeaza natura

Picturile murale si placile foto pentru pereti mimeaza natura


Unii dintre noi prefera sa pastreze fotografiile noastre in albume sau imagini pe computerele noastre, dar pentru oamenii care au nevoie de mai multa culoare in viata lor (si / sau bai) exista unele placi cu peisaje create pentru a inlocui piesele ceramice conventionale, si anume faianta, sau placile de sticla.

Picturile murale si placile foto pentru pereti mimeaza natura
 
In timp ce acestea sunt in principal destinate pentru pardoseli si peretii din baie, aceste design-uri vibrante de placi pot fi aplicate, de asemenea, si in camerele de zi, in bucatarii (chiar si dormitoare) si alte zone ale casei - imaginile afisate ilustreaza o modalitate de integrare a acestora cu scheme de culori de rosu si alb pentru peretii si mobilierul ce inconjoara zona respectiva. Faptul ca faianta va parea calda intr-o zona mai comuna a casei este destul de discutabil, totusi.

Picturi murale in dormitor

Potrivit designerilor placilor de la Okhyo, fiecare fotografie este unica si utilizata intr-un singur interior. Cu toate acestea, cea mai buna cale pentru a se asigura aceasta creatie unica - si personalizand munca, in acelasi timp - este folosirea fotografiei tale sau a imaginilor ilustrate ca imagine de baza pentru modelul de faianta. Poate ceva putin mai original decat o vedere cu natura tipica?
 
Amenajarea peretilor in bucatarie

Vrei sa duci acest design putin mai departe? Ai posibilitatea de a-ti crea propriul apus de soare, scena de plaja sau alte decoruri naturale amplasate in spatele cazii de baie.
 
Placi de faianta in camera de baie