Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Taur

Caminul Taurului (21 aprilie - 21 mai)

Caminul Taurului
    Taurul este tenace, iar dificultatile pe care le intalneste il dinamizeaza in loc sa-l descurajeze, desi devine tacut, introvertit si extrem de incapatant. Cel nascut in zodia Taurului este cordial, generos, rabdator in atingerea obiectivelor propuse, ii place sa-si petreaca timpul cu prietenii apropiati. Nu are planuri de viitor si nu ii plac responsabilitatile. Inainte de a face o schimbare in viata sa, Taurul are nevoie de timp de gandire, si cantareste plusurile si minusurile in amanunt. Este impulsiv, incapatanat si posesiv, iar cand se enerveaza poate deveni periculos.
    Taurul se remarca in primul rand prin echilibru si atrage simpatie prin faptul ca nu este o prezenta obositoare, transmitand o relaxarea interioara. Nativii din aceasta zodie sunt dotati cu un anumit fler innascut pentru castigul financiar. Ii place sa invite prietenii acasa la el, de aceea este pretentios de locuinta in care traieste.

 Culorile


    Ii plac culorile pastel, mai ales nuante precum verde pal si bleu, dar si culorile deschisei, cum ar fi caramiziu sau bej. Pietrele pretioase caracteristice acestei zodii, care le aduc noroc si prosperitate, sunt: smaraldul, safirul si agatul de culoarea muschiului de copac.

 

Locuinta


    Orice Taur isi doreste o casa undeva la tara, sa fie cat mai aproape de natura si cei mai multi reCasa Tauruluiusesc sa-si infaptuiasca acest vis.
Taurul are un simt al proportiilor, prin urmare, se va apuca sa darame peretii care stau in calea acelor proportii si sa-i dea un aspect cat mai armonios.
    Fiind un gastronom innascut, Taurul isi va axa locuinta in jurul bucatariei care va fi in acelasi spatiu cu sufrageria, dorind sa integreze caldura spatiului de preparare a mancarii in locul in care se serveste mancarea.
    Dormitorul trebuie sa fie spatios si primitor, cu un pat mare si confortabil in care poate profita de intimitate ascultand muzica sau citind o carte. De asemenea, va cauta diferite metode de depozitare a lucrurilor sale astfel incat camera sa nu fie incarcata.
    Casa de la tara pe care i-ar placea sa o ridice trebuie sa fie o constructie solida si rezistenta, cu proportii clasice. Va pastra aceea aura autentica de tara, cu gradina, gard de lemn si nu va incerca sa o transforme intr-o viluta cum intalnim in orase.

 Mobilierul


  Casa Taurului   Taurului ii plac materialele naturale, in nuante pastelate, de aceea mobila va fi din lemn, ratan sau bambus de culoare deschisa. De asemnea, gasim mobilier cu ornamente din arama, care vor ridica valoarea estetica a incaperii respective. El investeste in mobilier solid, astfel incat sa reziste mult timp, bineinteles uitandu-se si la materialul din care este confectionat.  Podeaua este expusa prin parchet din lemn masiv, in nici un caz gresie, alegerea sa depinzand de confortul oferit.
    Silul mobilerului din bucatarie este unul rustic, cu piese de mobilier pictate, eventual alba sau in tonuri calde de galben, insa nu o nuanta stridenta. Masa centrala trebuie sa fie mare si masiva, pentru a fi incarcata  cu mancare, el fiind un gurmand.
    Ii place confortul, de aceea va avea chiar si la masa, scaune confortabile si moi, prin urmare stie sa imbine frumosul cu utilul foarte bine.

Casa Taurului


Accesorii


    Taurului ii plac obiectele de arta, unele realizate chiar de el, avand foarte mult bun-gust. Ceea ce nu trebuie sa lipseasca din locuinta sa sunt plantele, insa cele cu flori, deoarece are nevoie sa fie inconjurat de culoare.