Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Gemeni

Caminul Gemenilor (22 mai - 21 iunie)


   Zodia Gemenilor este caracterizata de mobilitate, activitate si adaptabilitate, nativul descurcandu-se in aproape orice situatie, avand excelente capacitati de comunicare, de aceea poate fi bun orator. Se face totdeauna inteles de catre ceilalti, insa este sensibil, desi afiseaza o masca de personalitate puternica.
    Se adapteaza in mare viteza schimbarilor de mediu, de aceea ii place mult sa calatoreasca, nefiind o zodie legata de casa. Are o inteligenta nativa si este ager la minte.  Fiind un semn dublu, are in el o natura duala, putand trece cu mare usurinta de la o fata a personalitatii sale la alta, incat e greu de spus care este el cel adevarat.

Casa Gemenilor   
 

Nativul din zodia Gemeni nu oboseste niciodata sa tot invete, pentru a acumula cat mai multe informatii, este curios, iute, receptiv, spontan si imaginativ.
Le plac locurile aglomerate, zgomotoase, de aceea, foarte rar isi vor chema prietenii acasa, loc care pentru ei inseamna mai mult un punct fix de reper decat ceva cu o puternica incarcatura sentimentala.

Culorile


    Culorile specifice acestei zodii sunt tonurile de gri deschis, culorile pastel si galbenul. Pietrele pretioase caracteristice zodiei Gemeni sunt agatul, crisoprazul si jadul, dar ei pot purta ca pietre pretioase aducatoare de noroc orice fel de piatra cu stralucire de diamant.

 

Locuinta


    Gemenii se simt cel mai bine in blocuri unde pot comunica cu vecinii, de aceea nu ii intereseaza neaparat dimensiunea spatiului, alegandu-si, dupa putinta, un apartament destul de spatios si luminos, dar nu exagerat de mare, de preferinta intr-un bloc de patru etaje. Pentru a crea spatiul de miscare de care are nevoie, nativii din Gemeni vor darama peretii care nu tin de rezistenta structurii. Peretii vor fi zugraviti in culori deschise, pastelate.
    Ferestrele trebuie sa fie mari pentru a lumina pe cat posibil incaperea si sa se poata deschide lateral sau in sus. Bineinteles, apartamentul trebuie sa fie prevazut cu balcon sau, in cel mai fericit caz, o terasa. Dormitorul poate fi mic, insa sufrageria trebuie sa fie spatioasa. Le plac obiectele mobile, de aceea ar opta, mai degraba, pentru usi glisante sau pliante, decat pentru cele fixe din lemn masiv.

Mobilierul


    Gemenii aleg mobila pe considerente estetice si nu-i intereseaza din ce materiale este facuta. Mobilierul pentru ei trebuie sa fieCasa Gemenilor functionale, pentru a se deplasa cu usurinta, eventual sa fie prevazuta cu rotile si in tonuri deschise. Motivul pentru care aleg mobila pe rotile este faptul ca are nevoie de schimbari constante si de aceea va reamenaja destul de des. Au un talent in a distribui mobila prin casa, iar fiecare lucrusor va fi totdeauna la locul lui.
    Bucataria trebuie sa fie una ultramoderna, sa sclipeasca de curatenie, iar mobilierul va fi asezat in functie de prioritate si eficienta.
   Casa Gemenilor Camera de zi o prefera mult mai aerisita, de aceea aici vor fi asezate foarte putine piese de mobilier, doar cele de care are nevoie. Piesele de mobilier pe care le are sunt usoare si joase, in culori deschise, nuante de gri sau bej.
    Baia va fi exploatata in mod eficient si va contine cabina de dus ultramoderna, masina de spalat, rafturi pentru prosoape, detergenti si obiecte de care are nevoie. Pe raftul  din fata oglinzii se gasesc doar sapunul, periuta si pasta de dinti.

Accesorii

Casa Gemenilor

    Ii plac tablourile in miniatura si tot felul de accesorii decorative pe care le imprastie in diferite colturi ale incaperii. Cu toate ca are tendinta sa accesorizeze casa cu multe briz-briz-uri: veioze, bibelouri si jucarii, pentru latura lor copilaroasa. Aceasta nu va arata ca si cum ar fi incarcata, ci dimpotriva, va da un aspect placut si primitor.