Transforma-ti casa intr-una spectaculoasa

Transforma-ti casa intr-una spectaculoasa
    Iti doresti un perete spectaculos, dar nu vrei sa construiesti unul? Perdelele conventionale si ecranele traditionale shoji nu sunt singurele modalitati de a-ti desparti, in mod vizual, spatiile interioare. Aceste separatoare de camere inovatoare si artistice - incluzand paneluri din plastic colorat, ecrane modulare ciudate sub forma de plante, separatori reali, verzi si in crestere, in combinatie cu pereti flexibili din lemn - functioneaza ca opere de arta, de iluminat si chiar mobilier.

Ecranul din sticle de apa

 

Ecranul din sticle de apa

    Artizanaturile realizate din sticle de apa reciclate nu sunt, in general, cele mai frumoase lucruri, dar aceasta instalare a sticlelor de apa ca si separator de camera este, cu siguranta, o exceptie. Acest ecran transparent a fost creat de catre cabinetul arhitectural Klein Dytham pentru compania Danone, care produce apa imbuteliata Evian si Volvic.

Separator din hartie igienica


Separator din hartie igienica

    Trebuie sa stocati hartia igienica undeva, asa ca de ce sa nu iti creezi un perete pentru a ascunde toaleta de restul elementelor din baie? Un lucru e sigur: nu vei mai ramane niciodata in pana de hartie igienica, pentru ca intotdeauna vei sti exact cate role ti-au mai ramas. Acest exemplu a fost proiectat de Gary si Timothy Hutton Gemmill pentru colectorul de arta Chara Schreyer pentru resedinta sa din San Francisco.

Concept artistic de separator

 

 Aspectul futurist al separatorului de camera este mai mult ca o oferta 3 in 1: este, de asemenea,  si arta si mobilier.

    Acest aspect futurist al separatorului de camera realizat de Sang HOON Kim este mai mult ca o oferta de 3 in 1: este, de asemenea,  si arta si mobilier. Forma sa unica si curbata permite utilizatorilor sa se aseze in crapaturi. In imagine este prototipul in marime naturala; proiectantul planifica sa realizeze o versiune de dimensiuni mari, in curand.