BILKA STEEL - Sisteme complete pentru acoperișuri

BILKA STEEL - Sisteme complete pentru acoperișuri

actualizat la
30.06.2022
vizualizări
30636
5 voturi
status
actualizat

BILKA este o companie românească, apreciată în domeniul construcțiilor pentru producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) destinate construcțiilor rezidențiale și industriale, ce poartă garanția unei calități ridicate.

Cu o activitate de peste 15 ani în domeniul acoperișurilor metalice, BILKA reprezintă un simbol al calității și inovației.

Devenită lider de piață în domeniul producției de acoperișuri, compania s-a dezvoltat continuu, punând mereu accent pe calitatea produselor, dar și pe cea a serviciilor oferite.

Peste 15 ani de activitate, peste 635.000 de case acoperite

BILKA utilizează materie primă provenită de la mari combinate siderurgice din Europa, oferind produse ale căror caracteristici sunt conforme cu standardele europene în vigoare și garanții cuprinse între 10 și 30 de ani.

Compania își dezvoltă portofoliul de produse în funcție de necesitățile clienților.

În prezent, aceasta produce și distribuie peste 300 de variante de acoperiș, prin cele 5 modele de țiglă metalică, învelitoarea Retro Panel, Retro Duo și tabla fălțuită.

175 image 15

De asemenea, BILKA acoperă și sectorul industrial prin intermediul celor 11 modele de tablă cutată pe care le produce, dar și prin produsele pe care le comercializează, pe baza cererii.

Pentru că piața acoperișurilor este diversificată, compania pune la dispoziția clienților un paletar bogat de culori:

  • 32 de nuanțe matelucioase și cu finisaj GrandeMat2 nuanțe pentru finisajul Wod, care imită aspectul lemnului și 16 culori și varianta Magnelis pentru sistemul pluvial.
  • Disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și în 12 variante coloristice sau varianta Magnelis.

BILKA pune întotdeauna preț pe nevoile clienților și pe livrarea celor mai bune produse, tocmai de aceea toate acoperișurile sunt produse la comandă, în funcție de solicitări și sunt livrate gratuit, în 24 de ore, la nivelul întregii țări.

Capacitatea de producție optimă, sistemul logistic performant, gama largă de produse, distribuția la nivelul întregii țări și echipa care reușește să coordoneze aceste elemente au făcut ca BILKA să fie brandul prezent pe unul din patru acoperișuri comercializate în România.

Galerie fotografii BILKA STEEL - Sisteme complete pentru acoperișuri

Contact Bilka Steel SRL

 • Telefon: 0733 303 030
  Fax: +40 268 548 116
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sediu: Str. Henri Coandă, Nr. 17, Brașov

  Livrare şi în Cluj!

  Adresa: Sânnicoara, Str. Clujului, Nr. 95
  Mobil: 0720 212 121
  Fax: 0268 548 116
  E-mail:

 • Adresa WEB: https://www.bilka.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Bilka Steel SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi Bilka Steel SRL, Tel: 0733 303 030

5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Bilka Steel SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ProntoRoof Construct - Montaje tigla metalica pentru acoperisuri - Reabilitari acoperisuri
10.12.2013
7787 vizualizari

ProntoRoof Construct - Montaje tigla metalica pentru acoperisuri - Reabilitari acoperisuri

ProntoRoof Construct va ofera servicii de montaj tigla metalica pentru acoperisuri, montaj invelitori confectionate din tabla faltuita, reabilitari acoperisuri, montaj invelitori cupru, acoperisuri din tabla sau din sindrila bituminoasa, precum...
ACOPART - Acoperișuri metalice de calitate!
24.11.2021
11677 vizualizari

ACOPART - Acoperișuri metalice de calitate!

ACOPART se ocupă cu montarea acoperișurilor metalice, dar realizează și acoperișuri din tablă cutată pentru hale industriale, lucrări de renovare a acoperișurilor sau montajul sistemelor pluviale. Împreună cu echipa sa, dinamică și profesionistă, com...
BAUDER - Sisteme pentru acoperis - Termoizolatii si Hidroizolatii acoperisuri - Membrane bituminoase
02.12.2013
10563 vizualizari

BAUDER - Sisteme pentru acoperis - Termoizolatii si Hidroizolatii acoperisuri - Membrane bituminoase

Bauder realizeaza sisteme pentru acoperisuri - hidro si termoizolatii la un standard tehnologic inalt, in Germania fiind al doilea mare manufacturier de membrane bituminoase si termoizolatii poliuretanice, iar in Europa al treilea. Scopul nostr...