CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri

CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri

actualizat la
01.07.2021
vizualizări
6347
6 voturi
status
actualizat

CARPAT INSTAL este o companie specializată în execuția instalațiilor apă-canal, a instalațiilor termice și a celor electrice, oferind servicii de mentenanță generală a clădirilor și executând lucrări complexe de construcții pentru sectorul industrial, comercial sau rezidențial. De asemenea, firma comercializează sau închiriază compresoare noi sau second-hand, punând la dispoziția clienților servicii de mentenanță sau service pentru acestea.

CARPAT INSTAL

Înființată în anul 2009, firma avea ca obiect de activitate execuția și proiectarea lucrărilor de instalații. În prezent, portofoliul de servicii cuprinde o gamă vastă de activități, precum programul Carpat All Inclusive (program complet de amenajări interioare și exterioare), mentenanța generală a clădirilor pe baza unui abonament, instalații de aer comprimat sau instalații de irigații, dar și un departament de intervenții operative la instalațiile de apă-canal, instalațiile termice sau electrice.

Serviciile incluse în categoria instalațiilor de apă-canal sunt proiectarea instalațiilor, filmarea canalului, efectuarea drenajelor, branșamente, recorduri de canalizare, montarea foselor septice și a stațiilor de epurare, realizarea instalațiilor sanitare, dar și subtraversări carosabil pentru rețelele de apă-canal.

Instalațiile electrice efectuate de către CARPAT INSTAL cuprind realizarea branșamentelor electrice, proiectarea instalațiilor, reparații ale instalațiilor electrice, efectuarea instalațiilor electrice industriale, dar și subtraversări carosabil pentru rețele electrice. În ceea ce privește instalațiile termice, oferta companiei cuprinde montarea centralelor termice, a caloriferelor, a robineților termostatati, dar și montarea termostatului sau a șemineelor ai a termosemineelor.

Mentenanța clădirilor, construcții industriale și rezidențiale

CARPAT INSTAL oferă companiilor sau asociațiilor de proprietari posibilitatea încheierii unui contract de abonament pe baza căruia specialiștii să asigure servicii de mentenență, precum: reparații la instalațiile de apă și canalizare, reparații la instalațiile termice sau electrice de pe casa scării sau din subsoluri, repararea trotuarelor, realizarea copertinelor, montarea gresiei și a faianței și alte servicii de renovări sau reparații.

În domeniul construcțiilor, compania execută o gamă largă de lucrări pentru sectorul industrial, comercial sau rezidențial, printre care se numără: consolidări, reabilitări, renovări, extinderi și amenajări ale construcțiilor existente, ridicarea construcțiilor cu structuri din beton, lemn și alte materiale, infrastructura clădirilor, termoizolații și hidroizolații, dar și montarea pavajelor și bordurilor.

Carpat Instal - Compresoare noi și second-hand, piese de schimb și instalații aer comprimat

Firma pune la dispoziția celor interesați compresoare noi și second-hand utile în toate domeniile industriale (prelucrarea lemnului, industria auto și constructoare de mașini, industria textilă, industria alimentară, farmaceutică, industria epurării apelor, dar și atelierelor de reparații). Un sistem de aer comprimat trebuie să livreze aerul în cantitate și calitate optimă, ținând cont de umiditate, condens, uscare și filtrare. Carpat Instal oferă asistență tehnică la punerea instalației în funcțiune, precum și mentenanță generală pe durata utilizării.

Alegerea unui compresor trebuie făcută în cunoștință de cauză pentru a înlătura costuri inutile, o calitate precară a aerului produs sau niveluri ale zgomotului prea ridicate. O alegere corectă are implicații pe termen lung, aerul comprimat fiind una dintre sursele cu un ridicat potențial ecologic de energie regenerabilă.

CARPAT INSTAL

Champion reprezintă o gamă de compresoare ale cunoscutului producător internaţional de compresoare, Gardner Denver. Datorită vastei experienţe în domeniu, gama Champion vine cu o paletă complexă ce reuneşte diferite soluţii menite să satisfacă nevoile din industrie, reprezentate de compresoare cu şurub, atât cu viteză fixă, cât şi cu viteză variabilă.

În cazul în care utilizarea compresoarelor solicită stocarea aerului, CARPAT INSTAL pune la dispoziţia clienţilor rezervoare verticale şi orizontale, vopsite sau galvanizate pentru stocarea aerului la diferite presiuni, împreună cu accesoriile aferente. Uscătoarele de aer ajută la eliminarea umidității din aer și păstrează în condiții optime instalațiile de aer comprimat.

De asemenea, Carpat All Inclusive este un program ce oferă soluții sigure și complete în renovarea și amenajarea locuințelor: instalații de apă, canal, termice sau electrice, lucrări de amenajări interioare, diferite operațiuni de montare a obiectelor sanitare sau electrocasnice. Echipa de meseriași se dedică în totalitate executării unor lucrări calitative, care să mulțumească pe deplin clientul.

Galerie fotografii CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri

Contact CARPAT INSTAL SRL

 • Telefon: 0733 985 244
  Fax: 0264 435 125
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Nadasel, Nr. 4, Cluj-Napoca

  TELEFOANE INTERVENȚII:

  Apă-canal, Termice și Asociații de proprietari: 0734 704 034

  Persoane Juridice: 0725 227 728

  Instalații Electrice: 0732 911 776

  Instalații aer condiționat: 0728 927 093

  Vânzare Compresoare și Service Echipamente Industriale: 0758 012 280

  Consultanță tehnică, măsurători și ofertare: 0724 364 044

  Relații cu Clienții: 0264 435 125; 0725 897 590

  Email-uri:

 • Adresa WEB: https://carpat-instal.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma CARPAT INSTAL SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi CARPAT INSTAL SRL, Tel: 0733 985 244

6 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti CARPAT INSTAL SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
04.12.2020
19096 vizualizari

ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj

ELYNYS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopsele lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuieli mecaniz...
ARES CONSTRUCTII - Construcții rezidențiale și nerezidențiale, amenajări și finisaje
02.02.2017
2917 vizualizari

ARES CONSTRUCTII - Construcții rezidențiale și nerezidențiale, amenajări și finisaje

ARES CONSTRUCȚII SRL este o firmă de construcții rezidentiale și nerezidențiale, specializată în clădirea imobiliarelor noi, amenajarea spațiilor interioare și lucrările de întreținere. Oferta construcțiilor civile include și execuția instalațiilor e...
CASA DE TAPET - tapet clasic - tapet modern - tapet textil - perdele si draperii
10.12.2013
12406 vizualizari

CASA DE TAPET - tapet clasic - tapet modern - tapet textil - perdele si draperii

Casa de Tapet produce, importa si distribuie, pe plan national produse pentru amenajarea locuintei, incepand de la tapet de diferite stiluri si culori, tapet textil, fototapet, la perdele si draperii si pana la plinte decor.Casa de Tapet isi asteapta...