Case de lemn în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu construcția de case de lemn în Cluj.

6 firme
CASA IANCU - Tratamente pentru lemn, case din lemn și produse din lemn
11.06.2018
6719 vizitatori

CASA IANCU asigură tratamente special create pentru lemn pentru a putea fi protejat din timp împotriva cariilor și insectelor, mucegaiului și a fungilor sau împotriva focului. Tratamentele și soluțiile de la Casa Iancu se pretează pentru case..
CRASS ENERGY - Izolații termice cu celuloză, case inteligente, echipamente și soluții de încălzire termică
10.04.2018
534 vizitatori

 Compania CRASS ENERGY execută lucrări de izolații termice cu celuloză, construcții case inteligente pe structuri ușoare, montaj echipamente și soluții de încălzire termică cu mașini de suflat celuloza. De asemenea, CRASS ENERGY este dis..
Wood Structure -  Producător de structuri de lemn și șarpante industrializate
06.03.2018
23049 vizitatori

Compania Wood Structure este producător de șarpante (acoperișuri) industrializate, structuri de lemn, depozite, construcții industriale, hale industriale, construcții agricole, manejuri, case, mansarde, planșee. Firma este reprezentant pe Trans..
MARA DESIGN - Proiectare și consultanță în construcții civile și industriale
04.10.2017
8426 vizitatori

Compania MARA DESIGN oferă servicii profesionale de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Mara Design este într-o continuă dezvoltare, îmbunătățind constant serviciil..
Fabrica de Case HIPARION - Case pe structură metalică
15.09.2017
9249 vizitatori

Fabrica de Case Hiparion este brand al firmei Hiparion Invest și se ocupă cu realizarea de case moderne prefabricate pe structură metalică. Firma execută, de asemenea, și case pe structură de lemn, mansardări și proiectează case mici la pre..
CHIULAN HOUSE FACTORY - Case prefabricate din lemn pe sistem german
12.03.2015
3229 vizitatori

CHIULAN HOUSE FACTORY, este una dintre cele mai respectate companii de construcții de case prefabricate pe structură de lemn din România. Înființată în 2006, compania este membră a grupului de firme Chiulan Group și construiește la nivel na..