CASE A PLUS - Case pe structură din lemn, hale industriale, planșee din lemn

CASE A PLUS - Case pe structură din lemn, hale industriale, planșee din lemn

actualizat la
30.10.2023
vizualizări
4979
29 voturi
status
actualizat

CASE A PLUS activează în domeniul construcțiilor civile și industriale și realizează case pe structură din lemn, șarpante, planșee din lemn și hale industriale.

Companie cu tradiție în prelucrarea lemnului, CASE A PLUS proiectează, construiește și montează case pe structură de lemn cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație și este dedicată dezvoltării și inovării elementelor de construcție pe bază de lemn.

375069229 825340882927654 4048479010477624558 n

Echipa de experți folosește sisteme de proiectare de ultimă generație, oferă o vizualizare 3D a proiectului, cu toate dataliile necesare, transpunând apoi totul în realitate în fabrica proprie (pentru a preîntâmpina risipa de material lemnos).

În felul acesta, timpul de execuție se reduce considerabil, costurile scad, iar calitatea crește.

Echipa experimentată și utilajele performante de care dispune firma asigură prelucrarea elementelor din lemn cu precizie milimetrică.

CASE A PLUS - Proiectare, construcție și montaj

Proiectarea este o etapă extrem de importantă în construcția unei case din lemn.

Cu ajutorul software-ului specializat PAMIR, echipa realizează proiecte în conformitate cu normele EUROCOD 5 și cu standardele naționale, ținând cont de încărcările de vânt, zăpadă, seism, etc.

Casele pe structură din lemn sunt construite din material care nu influențează negativ mediul înconjurător, 100% ecologice, care aduc beneficii atât sănătății fizice, cât și celei psihice.

Montajul este realizat de către o echipă specializată, cu ajutorul unei macarale. Fiind unul dintre aspectele extrem de importante, echipa verifică toate detaliile legate de calitatea fundației înainte de a începe asamblarea elementelor, conform indicatorilor din planul de execuție, pentru a asigura stabilitatea lucrării.

Șarpante, planșee din lemn, hale industriale

CASE A PLUS proiectează, produce și montează șarpante acoperiș în regim industrial (90% în fabrica, 10% în șantier). Șarpanta este partea superioară a unei construcții care servește drept suport pentru montarea învelitorii sau a hidroizolației, în cazul șarpantei tip terasă.

Planșeele din lemn combină perfect greutatea redusă a lemnului cu rezistența elementelor de asamblare metalice, utilizând grinzi Posi Joist și elemente de ansamblare Posi Strut.

Planșeele din lemn pot înlocui plăcile de beton care sunt prezente la majoritatea clădirilor clasice. În plus, instalațiile auxiliare (iluminat, căldură, etc) pot fi introduse în interiorul planșeului, facilitând accesul la ele pentru mentenanță sau servisare.

CASE A PLUS realizează și hale industriale pe structură de lemn. O astfel de hală economisește până la 50% din costurile de construcție: este mai ușoară, nu necesită fundații grele, iar timpul de execuție și montaj este redus.

O hală pe structură de lemn bine proiectată și bine executată este la fel de durabilă ca și o hală clasică, realizată din zidarie. În plus, este și ecologică.

Proiectare, producție și montaj - CASE A PLUS

Galerie fotografii CASE A PLUS - Case pe structură din lemn, hale industriale, planșee din lemn

Produse oferite de CASE A PLUS:

 • Case pe structură din lemn;
 • Șarpantă din lemn;
 • Planșee din lemn;
 • Hale industriale;

Servicii oferite de CASE A PLUS:

 • Proiectare structuri din lemn;
 • Proiectare arhitectură;
 • Construcție structuri din lemn;
 • Montaj structuri din lemn;

Contact RANGE WOOD HOUSE SRL

 • Telefon: 0732 705 481; 0746 825 540
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Oașului, nr. 363, Cluj-Napoca, România

  FACEBOOK: Case A Plus

  INSTAGRAM: Case A Plus

 • Adresa WEB: https://caseaplus.ro/
29 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti RANGE WOOD HOUSE SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SM WOOD PRODCOM - Tâmplărie lemn în Cluj
25.11.2022
4420 vizualizari

SM WOOD PRODCOM - Tâmplărie lemn în Cluj

SM WOOD PRODCOM, companie cu tradiție de 25 de ani, produce la comandă tâmplărie din lemn cu varii forme și dimensiuni, care prezintă numeroase avantaje, oferind personalitate fiecărei locuințe.  Aceasta dorește să ofere o gamă cât mai extinsă de pr...
CRASS ENERGY - Izolații termice cu celuloză, case inteligente, echipamente și soluții de încălzire termică
10.04.2018
5711 vizualizari

CRASS ENERGY - Izolații termice cu celuloză, case inteligente, echipamente și soluții de încălzire termică

 Compania CRASS ENERGY execută lucrări de izolații termice cu celuloză, construcții case inteligente pe structuri ușoare, montaj echipamente și soluții de încălzire termică cu mașini de suflat celuloza. De asemenea, CRASS ENERGY este distribuitorul e...
BYGG ART BUILDING - case la cheie, case la roșu, reabilitări și amenajări arhitecturale
14.02.2022
2832 vizualizari

BYGG ART BUILDING - case la cheie, case la roșu, reabilitări și amenajări arhitecturale

BYGG ART BUILDING este o companie specializată în construcția caselor la cheie, a caselor la roșu sau a reabilitărilor și reparațiilor arhitecturale. Totodată, firma execută amenajări interioare, asigurând standarde înalte de calitate, prețuri accesi...