CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca

CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca

actualizat la
26.09.2018
vizualizări
2395
5 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

Ansamblul rezidențial CLAR RESIDENCE PARK situat pe strada Mihai Românu din Cluj-Napoca vă prezintă un portofoliu de apartamente noi, perfecte pentru cupluri, familii și persoanele care își doresc un spațiu cu terasă, pentru a petrece plăcut timpul liber. Panorama și lumina naturală sunt garantate pentru toate apartamentele, lipsind construcțiile înalte în vecinătate, iar accesul la punctele de interes din oraș se face facil și rapid, apelând atât la mașină, cât și la mijloacele de transport în comun.

Ap-11-plan 

  "Acasă" este cuvântul perfect pentru a descrie apartamentele CLAR RESIDENCE PARK. Acestea se caracterizează printr-un spațiu generos și eficient, dar și o compartimentare inteligentă și pot fi compuse din 2 sau 3 camere. De asemenea, ansamblul rezidențial dispune de apartamente cu terase spațioase, ideale pentru a te bucura atât de momentele de relaxare, cât și pentru petreceri alături de prieteni.

  CLAR RESIDENCE PARK te invită să te bucuri de confortul locuințelor, construcțiile fiind conform stardadelor înalte în vigoare. Materialele utilizate sunt de calitate superioară, izolația este cu polistiren de 15, iar încălzirea prin pardoseală cu sistem original complet marca REHAU oferă o garanție de până la 10 ani.

CLAR RESIDENCE PARK - Casa cu panoramă mult visată!

Poziția ansamblului îmbrățișează atât liniștea de care ai nevoie, cât și o viață activă, oferind toate avantajele pe care ți le poți dori de la casa ta. În apropiere se va regăsi un parc cu o suprafață de 2000 mp care va cuprinde teren de sport, spații de joacă și alei de promenadă. Astfel, alegerea unui apartament CLAR RESIDENCE PARK înseamnă o multitudine de beneficii și o bună investiție pe termen lung.

CLAR RESIDENCE PARK cuprinde 155 apartamente noi în 2 blocuri cu 7 etaje. În blocul A se regăsesc 76 apartamente, iar în blocul B 80 apartamente. Apartamentele sunt cu 2 sau 3 camere, unele dispunând de terasă spațioasă, și se pot vinde împreună cu un garaj.

Galerie fotografii clar residence park - ansamblu rezidențial în cluj-napoca

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

head-clar-residence

Contact CLAR RESIDENCE PARK

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

Ansamblul rezidențial LUMINIA
28.09.2017
7271 vizualizari

Ansamblul rezidențial LUMINIA

Ansamblul Rezidențial Luminia oferă apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, spații colective sau comerciale, locuri de parcare subterane, spații verzi și spații de joacă pentru copii. Situat în apropierea centrului orașului, într-o zonă liniștită, curată ș...