CV DESIGN - Design pentru spații rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare

CV DESIGN - Design pentru spații rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare

actualizat la
21.03.2023
vizualizări
4749
15 voturi
status
actualizat

CV DESIGN oferă servicii de amenajări interioare pentru spații rezidențiale – vile, apartamente, studiouri și spații publice/comerciale – cafenele, baruri, restaurante. 

Studioul de design interior din Cluj-Napoca oferă o nouă viziune asupra spațiului, după o amplă analiză a stilului de viață și nevoilor beneficiarului, astfel îmbinând realitatea exterioară cu dorința interioară.

Dinning

Echipa acordă o atenție deosebită detaliilor, iar apoi, cu ajutorul culorilor, texturilor și materialelor folosite, spațiile sunt amenajate exact pe gustul clientului.

CV DESIGN oferă servicii pentru diverse spații, precum: spații medicale (farmacii, cabinete medicale, clinici medicale); spații de birou; spații destinate educației - grădinițe, școli.

CV DESIGN - Servicii personalizate de amenajări interioare!

Studioul CV DESIGN pune la dispoziția clienților o serie de servicii de design interior, personalizate și adaptate fiecărui buget. Fiecare proiect reprezintă o provocare și beneficiază de un design unic și exclusivist.

CV DESIGN oferă consultanță pentru amenajarea încăperilor, și creează planuri 2D sau 3D, pentru a vedea exact cum arată fiecare opțiune în parte, ca mai apoi, varianta finală să fie cea potrivită fiecărui client.

Propunerile de amenajare se pot vizualiza cu ochiul liber, iar pe lângă toate acestea, firma oferă și servicii care cuprind planuri electrice, planuri sanitare, simulări 3D fotorealiste, proiectare detaliată de mobilier și urmărirea șantierului.

CV DESIGN recomandă furnizorii potriviți pentru realizarea planului creat. Astfel, echipa analizează fiecare detaliu a spațiului ce urmează a fi amenajat și vine cu propuneri inedite pentru ca proiectul desfășurat să ajungă într-o variantă finală impecabilă.

Prin modelarea și completarea dorințelor, dar și prin creativitatea cu ajutorul căreia sunt îmbinate forme, culori, texturi și volume, rezultatul final va fi unul de excepție, împlinind toate criteriile unui spațiu ambiental primitor.

CV DESIGN - alături de tine pentru crearea spațiului visat!

Galerie fotografii CV DESIGN - Design pentru spații rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare

Servicii oferite de CV DESIGN:

 • Planuri compartimentare 2D;
 • Simulări 3D fotorealiste;
 • Planuri electrice;
 • Planuri sanitare;
 • Planuri – gresie, faianță-stereotomii;
 • Proiectare detaliată;
 • Mobilier;
 • Urmărire șantier;

Contact BOTIȘ CRISTINA ANDREEA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ

 • Telefon: 0751 687 849
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Pablo Picasso, Nr. 10, Cluj-Napoca

  Program:

  Luni-Vineri 10:00-19:00

  Sâmbătă 11:00-14:00

  FACEBOOK: CV Design interior

  INSTAGRAM: CV Interior Design

 • Adresa WEB: http://www.cvdesign.ro
15 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti BOTIȘ CRISTINA ANDREEA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SUNPROTECT SOLUTION - pergole și copertine retractabile pentru terase, închideri terase cu folie transparentă
02.03.2023
2664 vizualizari

SUNPROTECT SOLUTION - pergole și copertine retractabile pentru terase, închideri terase cu folie transparentă

SUNPROTECT SOLUTION comercializează pergole retractabile pentru terase, copertine retractabile, dar și alte soluții pentru închiderea teraselor. Firma stă la dispoziția clienților cu servicii de transport gratuit, oriunde în Transilvania, montaj incl...
UNIPLAN CONSTRUCT - Confecții metalice personalizate
22.09.2023
4224 vizualizari

UNIPLAN CONSTRUCT - Confecții metalice personalizate

UNIPLAN CONSTRUCT activează în domeniul confecțiilor metalice și oferă servicii de proiectare, execuție și montare confecții metalice ușoare personalizate. Metalul este un material extrem de apreciat pentru rezistență și durabilitate. Lucrările sunt...
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
15.11.2023
23033 vizualizari

DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante

DECORINT activează în sectorul construcțiilor și oferă o gamă largă de servicii de la A la Z. Din dorința de a pune la dispoziție tot ce este necesar proiectelor de construcții, firma s-a extins din anul 2003 și în domeniul comercializării de materia...