Ferestre și tâmplărie din aluminiu în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de ferestre și tâmplărie din aluminiu în Cluj.

28 firme
MANEA SRL - Geam termopan, sticlă ornamentală și oglinzi
28.11.2018
9888 vizitatori

MANEA SRL se ocupă cu producția de geamuri termopan pentru ferestre, oglinzi, sticlă ornamentală și sticlă pentru uși de interior dedicate nevoilor dumneavoastră. Utilizând sticlă de calitate Cehia Glaverbel, compania asigură servicii comp..
INTERCOM TOPAZ - Profile PVC Winhouse, profile aluminiu DELTA și feronerie Geviss
23.11.2018
10282 vizitatori

INTERCOM TOPAZ este unic importator și distribuitor pe piața românească al profilelor PVC Winhouse și Windoline cu armături aferente, al feroneriei Geviss (ferestre și uși), având peste 20 de ani de experiență în domeniu. În prezent, Int..
SIBREM - Balustrade din aluminiu cu sticlă, accesorii și profile pentru tâmplărie din aluminiu și PVC
21.11.2018
5988 vizitatori

SIBREM poduce și furnizează o gamă diversă de balustrade din aluminiu, pervaze de interior, pervaze de exterior, plase contra insectelor, chiar și profile pentru pereți cortină. Cu peste 10 ani de experiență în producția de tâmplărie din..
CRISENDAL - Uși și ferestre tâmplărie PVC și Aluminiu
22.10.2018
5936 vizitatori

CRISENDAL COMTUR se ocupă cu producerea, comercializarea și montarea unei game largi și diversificate de produse din tâmplărie PVC sau aluminiu cu geam termopan: uși de interior, uși de exterior, uși din sticlă, uși batante, uși armonice, ..
TEHNOPROFIL - Feronerie pentru producătorii de tâmplărie din aluminiu și PVC
08.10.2018
4677 vizitatori

Compania TEHNOPROFIL se ocupă cu importul și distribuția la nivel național a elementelor de feronerie pentru ferestre și uși din tâmplărie aluminiu sau PVC: sisteme de deschidere, mânere, broaște, cilindri, balamale sau zăvoare. De asemene..
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
04.10.2018
9532 vizitatori

THERMO TIME este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri aluminiu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Thermo Time - Tâmplărie PVC, aluminiu și lemn pentru..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
14.09.2018
5791 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
ALMAIRIM - Producător tâmplărie termopan din PVC și aluminiu
12.09.2018
1447 vizitatori

De peste 20 de ani, ALMAIRIM PRODCOM IMPEX activează cu succes pe piața românească, întreaga echipă Almairim fiind pregătită în a oferi soluții inteligente și ultramoderne pentru tâmplăria termopan. Pachetul de servicii este complet, reu..
HELIOS - FERESTRE ȘI UȘI TERMOIZOLANTE
20.08.2018
9449 vizitatori

Helios este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante din PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, e..
ASI PROFILE - Tâmplărie PVC și aluminiu, pereți cortină și închideri balcoane
30.07.2018
5756 vizitatori

ASI PROFILE este o firmă specializată în producția și montajul de tâmplărie PVC și aluminiu (ferestre și uși, pereți cortină, închideri balcoane), dar recunoscută și pentru calitatea serviciilor în construcții implementate atât pent..
RICHTER CONSTRUCT - Policarbonat, trape de fum și luminatoare
19.07.2018
1810 vizitatori

RICHTER CONSTRUCT este importator exclusiv în România pentru cei mai importanți producători din Germania din domeniul policarbonat, trape de fum si luminatoare: RODECA GmbH, ESSERTEC GmbH, BITTERMANN GmbH, Jofo Pneumatik GmbH. Experiența în dom..
GLAS STRUCTURAL - Tâmplărie aluminiu, tâmplărie PVC, uși din sticlă și fațade ventilate
06.07.2018
12236 vizitatori

Compania GLAS STRUCTURAL comercializează produse din tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu și lemn, uși din sticlă, rulouri,  fațade ventilate, placări bond, compartimentări cu sticlă securizată și altele. Glas Structural - produse și se..
THETA INVEST - Confecționare și montaj tâmplărie din PVC și aluminiu
12.06.2018
6190 vizitatori

THETA INVEST SRL confecționează și montează tâmplărie PVC și din Aluminiu cu geam termoizolator atât pentru construcțiile civile, cât și celor industriale. Firma are la activ un portofoliu vast de lucrări cum sunt compartimentările inter..
LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre
17.08.2017
8530 vizitatori

Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu. LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel ..
Evoterm - Comercializare și montaj tâmplărie aluminiu, PVC sau lemn
19.07.2017
6974 vizitatori

Evoterm este o firmă specializată în comercializarea celor mai calitative soluții pentru elemente de tâmplărie precum ferestre aluminiu, ferestre PVC, ferestre lemn, sisteme de umbrire și diverse modele de parchet.  Cu o activitate de peste 1..
BAIDO SERVCOM - Tâmplărie din PVC și aluminiu
27.06.2017
7569 vizitatori

BAIDO SERVCOM SRL din Cluj-Napoca produce în atelierul propriu tâmplărie din PVC și aluminiu pentru uși și ferestre. Gama diversificată de produse marca Baido Servcom conține și profilele Ramplast, Rehau și Salamander. Apelează cu încred..
RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL - Tâmplărie PVC și Aluminiu, uși de garaj, automatizări
03.03.2015
4489 vizitatori

RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL comercializează și montează ferestre și uși din tâmplărie aluminiu și PVC, realizate din profile de calitate de la mărci ca Salamander, Trocal, Rehau, Veka, KBE și Extruplast, precum și accesorii: rulouri exteri..
ZET PLAST - Sisteme de Aluminiu și PVC de la A la Z-et!
20.01.2016
4844 vizitatori

ZET PLAST Cluj-Napoca activează în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC și efectuează lucrări și producție sisteme din aluminiu sau fațade de sticlă. Societatea produce în atelierul propriu tâmplărie și sisteme din aluminiu (Cortiz..
TERMOPLAST - Tâmplărie PVC și aluminiu - Placări fațade - Uși de sticlă
19.11.2015
4028 vizitatori

Termoplast este o societate mixtă, înființată în anul 1991, fiind specializată în fabricare si montaj de tâmplărie din PVC, aluminiu și metal, cu geam termopan, realizarea de panouri pentru compartimentare confecționate din plăci de tip T..
ZADAN COMPANY - Tâmplărie PVC și ALUMINIU
22.09.2015
3406 vizitatori

Executăm orice model de ferestre, uși sau rulouri la comandă! ZADAN COMPANY din Cluj-Napoca, cu sediul pe Calea Baciului, nr. 64, execută la comandă orice model de ferestre sau uși de interior/exterior cu profile din PVC și aluminiu. Compania..
DOCTOR TERMOPAN - Service termopane - sticlă securizată
08.05.2015
4568 vizitatori

DOCTOR TERMOPAN Cluj este o companie specializată și dedicată serviciilor de reparații termopane. Cu experiență de 20 de ani în domeniul tâmplăriei termoizolante, echipa Doctor Termopan execută reparații pentru ferestre și uși din tâmpl..
TERMOEXPRESS - Tâmplărie Aluminiu, pereți de sticlă și pereți cortină
16.12.2014
3276 vizitatori

TERMOEXPRESS din Cluj-Napoca este o companie specializată în producția de ferestre și uși din tâmplărie ALUMINIU și PVC, pereți cortină, verande și luminatoare din sticlă și aluminiu. Compania mai pune la dispoziția clienților săi o g..
MAGETTO - Tamplarie PVC si Aluminiu - Sisteme de umbrire - Usi de garaj - Rulouri exterioare
10.09.2014
4695 vizitatori

Compania Magetto va ofera tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, sisteme de umbrire, usi de garaj, rulouri exterioare si accesorii aferente acestora. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Magetto indeplineste toate cerintele de calitate si promp..
MERIT INVEST - 10 ani experienta in tamplarie din ALUMINIU si PVC
29.04.2014
2453 vizitatori

Servicii de calitate si un portofoliu bogat de lucrari!MERIT INVEST se ocupa de fabricarea si comercializarea elementelor de tamplarie din aluminiu si are un portofoliu bogat de lucrari executate pentru clienti din toata Transilvania.Cu sediul in loc..
DEMARCO DALY - Tâmplărie PVC, tâmplărie Aluminiu, uși și ferestre
13.09.2013
4030 vizitatori

Compania Demarco Daly, cu sediul în Cluj-Napoca, produce uși și ferestre din PVC și Aluminiu. Peste 14 ani de experiență în domeniu!Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, Demarco Daly reușește să satisfacă cerințele clienților s..
DUROM LTC - Uși interior și exterior, tâmplărie PVC și aluminiu, centrale solare, policarbonat
23.11.2012
11046 vizitatori

DUROM este distribuitor uși de interior li uși de exterior import Germania și Italia, uși rezistente la foc, uși cu închidere normală, card sau digitala, uși pentru pensiuni, moteluri, hoteluri, uși culisante și uși armonice, feronerie uș..
RARMAR CONSTRUCTSERV - tamplarie PVC si aluminiu - plase insecte - jaluzele - izolari termosistem
24.08.2012
5353 vizitatori

SC Rarmar Constructserv SC este o companie clujeana ce are ca principal obiect de activitate confectionarea si montarea tamplariei din PVC si aluminiu - import Austria, a jaluzelelor verticale de interior si exterior, rulourilor exterioare, usilor de..
PLAST TECHNIK - ferestre cu tamplarie PVC - tamplarie aluminiu - termopane - glafuri
26.09.2011
6675 vizitatori

Plast Technik Cluj este producator de tamplarie PVC si tamplarie aluminiu pentru ferestre si usi, cele mai durabile si sigure de pe piata romaneasca din domeniu. Plast Technik a luat fiinta in anul 1997, iar prin profesionalism, eficienta si calita..
RE AL GLASS - tamplarie din aluminiu - pereti cortina - placari cu alucobond
23.04.2009
7507 vizitatori

SC RE AL Glass SRL este o societate cu capital integral romanesc care functioneaza inca din anul 1995. Specificul societatii este productia, iar obiectul de activitate este axat pe confectionarea si montarea de structuri de aluminiu, cu geam termoizo..