FLOORS 4 YOU - Parchet lemn masiv - Parchet stratificat - Lambriuri exterior

FLOORS 4 YOU - Parchet lemn masiv - Parchet stratificat - Lambriuri exterior

actualizat la 12.04.2017
vizualizări 10517

Tot mai mulți dintre clienții FLOORS 4 YOU recunosc valoarea pe care o adaugă pardoselile din lemn, parchetul masiv sau parchetul stratificat căminului lor, implicit frumusețea și căldura pe care acestea le oferă.

Cu aceste pardoseli și parchet din lemn masiv sau stratificat poți aduce natura la tine acasă. Pardoselile de calitate de la Floors4You, ce ajung la nivelul așteptaăilor tale, dau măsura respectului de sine.

Parchetul din lemn masiv îți înnobileaza casa

FLOORS4YOU - parchet lemn masiv - parchet stratificat - lambriuri exteriorFloors 4 You vă recomandă pardoseli clasice, elegante și durabile în timp, atât din esențe indigene, cât și din esențe exotice. Parchetul a fost utilizat în amenajările interioare timp de secole, fără a se demoda, pentru că frumusețea naturală a parchetului adaugă valoare și personalitate oricărui cămin în care este montat.

Trendul manifestat la nivel internațional indică o diminuare a cererii de parchet din esențe exotice în favoarea stejarului, în virtutea durabilității, căldurii și aerului clasic al acestuia.

Esențe autohtone și exotice!

Firma Floors 4 You este prezentă pe piața din Cluj-Napoca de aproape 10 ani și are ca obiect principal de activitate comercializarea de pardoseli și materiale de întreținere.

Floors 4 You vă oferă colecții complete de parchet masiv, parchet stratificat sau pardoseli pentru exterior (deck), disponibile într-o varietate de esențe autohtone și exotice, printre care amintim: stejar, nuc, frasin, merbau sau bambus.

În plus, oferim soluții complete pentru montarea, întreținerea și curățarea parchetului la cel mai înalt nivel de calitate și precizie.

Floors4You garanteaza calitatea produselor!FLOORS 4 YOU - profesioniști în pardoseli din lemn și în montarea parchetului, reprezintă firme producătoare de parchet din lemn masiv, având esențe de stejar, frasin, nuc, cireș, paltin, salcâm și altele, esențe ce se comportă bine în timp și sunt ușor de întreținut.

Floors 4 You vă oferă, cu adevărat, tot ce este mai bun în domeniul parchetului, pardoselilor și produselor de întreținere a acestora deoarece compania se adaptează în continuu noilor cerințe, fiind la curent cu noutățile și garantând că puteți conta pe experiența dobândită de-alungul anilor!

Galerie fotografii floors 4 you - parchet lemn masiv - parchet stratificat - lambriuri exterior

Date de contact Floors 4 You SRL

 • Telefon: 0752 225 529; 0742 167 421
  Fax: 0264 414 412
 • Persoana de contact: Rodica Cosma
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.floors4you.ro
 • Adrese:

  SHOWROOM CLUJ-NAPOCA:

  • Adresa: Calea Dorobanților, nr. 24, (corp 1), Cluj-Napoca
  • Tel/Fax: 0264 414 412 / 0752 225 529, 0742 167 421
  • Orar: L - V: 09:00 - 18:00, Sâmbătă: 10:00 - 13:00
  • Rodica Cosma - 0752 225 529 (director vânzări) -

  SHOWROOM BUCUREȘTI:

  • Adresa: B-dul Ioan Cuza, nr. 32 A, parter, sector 1, București
  • Marian Bran - 0742 167 421 (director tehnic) -

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Floors 4 You SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi Floors 4 You SRL, Tel: 0752 225 529; 0742 167 421

Alte firme cu scari :

TRANSILVANIA SPIRIT - Parchet lemn masiv, parchet stratificat, parchet pentru încălzire în pardoseală, parchet mozaic
22.09.2017
706 vizitatori

TRANSILVANIA SPIRIT - Parchet lemn masiv, parchet stratificat, parchet pentru încălzire în pardoseală, parchet mozaic

Servicii și soluții complete pentru pardoseala ta! Producem și comercializăm Parchet de Lemn Masiv și Stratificat, Parchet de Lemn Pentru Încălzire în Pardoseală, Parchet Design (Mozaic) și oferim Servicii Complete de Montaj pentru cele mai exigente ...
EAST MAN - Balustrade - Scări - Copertine - Confecții metalice - Porți și garduri
03.06.2016
13113 vizitatori

EAST MAN - Balustrade - Scări - Copertine - Confecții metalice - Porți și garduri

Firma EAST MAN produce confecții metalice din inox pentru amenajări interioare și pentru dotarea magazinelor: structuri metalice pentru construcții, pergole, parasolare, balustrade inox, scări, porți și garduri, copertine, rotative și cai de ghidare....
WOODCORE - Parchet triplu stratificat - Parchet lemn masiv - Parchet pentru incalzire in pardoseala
23.09.2013
7818 vizitatori

WOODCORE - Parchet triplu stratificat - Parchet lemn masiv - Parchet pentru incalzire in pardoseala

Woodcore comercializeaza parchet triplu stratificat, parchet masiv sau parchet din esente de lemn exotice, parchet pretabil pentru incalzirea in pardoseala - pardoseli din lemn natural. De asemenea firma ofera si servicii de montaj parchet, refinis...