Fundații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce se ocupă cu executarea de fundații în Cluj.

11 firme
All Strade Construct & Tehnology - Asfaltare, demolări, excavații
30.10.2017
1454 vizitatori

ALL STRADE CONSTRUCT oferă servicii specializate de asfaltări, demolări, excavații și platforme betonate. Credem că dezvoltarea infarstructurii este un indicator al progresului și investim inteligent resurele în vederea participării pe piaț..
EULANS TRANS - Transport nisip, pământ vegetal și moloz
11.10.2017
2037 vizitatori

EULANS TRANS se ocupă cu transportul și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, pietriș balast, pământ vegetal și moloz, oferind, totdată, și închiriere buldoexcavator pentru nevoile proiectelor tale. Cu o experiență d..
CIOAZA TRANS - Materiale de constructii, transport materiale de constructii, închirieri utilaje
08.09.2017
11704 vizitatori

CIOAZA TRANS SRL se ocupă cu producerea și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, sorturi, balast, efectuând și lucrări de excavații fundații, terasări în construcții, evacuarea molozului deșeurilor de pe șantiere. ..
Girosil Master Construct - Case la roșu, construcții civile și industriale
01.08.2017
10263 vizitatori

Girosil Master Construct oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6592 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
PITRICON - Terasamente, transport marfă, piatră concasată și balast, microhidrocentrale
02.05.2017
2761 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
ROMRACORD - Rețele apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații, pavaje
18.04.2017
1715 vizitatori

Societatea ROMRACORD SRL are o experiență de peste 12 ani în construcția de rețele exterioare de apă și canalizare, sisteme de drenaj, amenajări exterioare, fundații, montaj pavaje și construcții case "la roșu". Rețele de ap..
Geo Search - Servicii geotehnice- Proiectare geotehnica - Asistenta tehnica - Laborator
18.01.2017
1463 vizitatori

Geo Search activează de 10 ani domeniul geotehnicii, oferind servicii complete, de la asistență tehnică la proiectare geotehnică, analize de laborator și investigații de teren. Firma a efectuat lucrări pe întreg teritoriul țării și a cons..
TARNIȚA PREST - Balastiere, închiriere utilaje și lucrări drumuri
11.05.2016
1957 vizitatori

Firma TARNIȚA PREST a fost înfiinţată în anul 1997, moment din care s-a specializat continuu, devenind o firmă cu tradiție pe piața clujeană de exploatare și transportare a agregatelor.De aproape 10 ani, Tarnița Prest oferă cu profesional..
TARDO CONSTRUCT - Construcții ansambluri rezidențiale - Sisteme termoizolante
17.12.2015
2356 vizitatori

Societatea TARDO CONSTRUCT a fost înființată în anul 2003 și este specializată în construcții civile și industriale.Tardo Construct pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii din domeniul construcțiilor civile și industrial..
DANYFER - Construcții drumuri și poduri, închirieri utilaje construcții
25.09.2015
2714 vizitatori

Societatea DANYFER activează în domeniul construcțiilor și instalațiilor din anul 2006, fiind specializată în construcții de drumuri și poduri, realizarea instalațiilor de canalizare și închirierea utilajelor pentru construcții.Compania ..