Fundații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce se ocupă cu executarea de fundații în Cluj.

15 firme
CIOAZA TRANS - Materiale de constructii, transport materiale de constructii, închirieri utilaje
19.09.2018
13034 vizitatori

CIOAZA TRANS se ocupă cu producerea și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, sorturi, balast, efectuând și lucrări de excavații, fundații, terasări în construcții, evacuarea molozului deșeurilor de pe șantiere. Mat..
GIROSIL MASTER CONSTRUCT - Case la roșu, construcții civile și industriale
20.08.2018
11500 vizitatori

GIROSIL MASTER CONSTRUCT oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
13.07.2018
7747 vizitatori

LIBRA IMPEX este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în domen..
HIDROPLUS CONSTRUCT AT - Sisteme de acoperișuri, hidroizolații, termohidroizolații
5.07.2018
535 vizitatori

HIDROPLUS CONSTRUCT AT este o firmă care se remarcă prin gama de servicii profesionale ce includ sisteme de acoperișuri, hidroizolații și termohidroizolații. Acestea sunt destinate atât construcțiilor civile, cât și industriale, fiind execu..
GLOBAL PROFIL CONSTRUCT - Demolări, dezafectări clădiri, renovări, construcții civile și industriale
14.06.2018
516 vizitatori

GLOBAL PROFIL CONSTRUCT SRL este o firmă care asigură servicii de demolare a clădirilor de înălțime medie și mică, în toate orașele țării. De asemenea, firma efectuează și lucrări de demolări case, hale, construcții industriale și g..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
29.05.2018
9473 vizitatori

KOVANNIS CREATIV SRL activează în domeniul construcțiilor civile de la A la Z realizând case, vile sau blocuri, servicii de amenajări interioare și exterioare, finisaje de lux, lucrări de izolații și placări. Firma oferă toate aceste servi..
METAHAL CONSTRUCT - Hale metalice industriale și construcții metalice variate
04.05.2018
4209 vizitatori

METAHAL CONSTR este o firmă care activează în domeniul construcțiilor industriale, mai exact în construcția de hale metalice de la faza de proiectare și până la execuția propriu-zisă. De asemenea, serviciile Metahal Constr mai conțin și ..
ROMRACORD - Rețele de apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații și pavaje
02.05.2018
2603 vizitatori

ROMRACORD SRL oferă lucrări specializate de terasamente, rețele de canal, execuție gropi de gunoi, structuri din beton, montaj pavaje, servicii de proiectare, dirigenție de șantier, precum și consultanță în rețelele de apă. Cu peste 12 an..
All Strade Construct & Tehnology - Asfaltare, demolări, excavații
30.10.2017
1736 vizitatori

ALL STRADE CONSTRUCT oferă servicii specializate de asfaltări, demolări, excavații și platforme betonate. Credem că dezvoltarea infarstructurii este un indicator al progresului și investim inteligent resurele în vederea participării pe piaț..
EULAS TRANS - Transport nisip, pământ vegetal și moloz
11.10.2017
2662 vizitatori

EULAS TRANS se ocupă cu transportul și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, pietriș balast, pământ vegetal și moloz, oferind, totdată, și închiriere buldoexcavator pentru nevoile proiectelor tale. Cu o experiență de..
PITRICON - Terasamente, transport marfă, piatră concasată și balast, microhidrocentrale
02.05.2017
2949 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
Geo Search - Servicii geotehnice- Proiectare geotehnica - Asistenta tehnica - Laborator
18.01.2017
2111 vizitatori

Geo Search activează de 10 ani domeniul geotehnicii, oferind servicii complete, de la asistență tehnică la proiectare geotehnică, analize de laborator și investigații de teren. Firma a efectuat lucrări pe întreg teritoriul țării și a cons..
TARNIȚA PREST - Balastiere, închiriere utilaje și lucrări drumuri
11.05.2016
2262 vizitatori

Firma TARNIȚA PREST a fost înfiinţată în anul 1997, moment din care s-a specializat continuu, devenind o firmă cu tradiție pe piața clujeană de exploatare și transportare a agregatelor.De aproape 10 ani, Tarnița Prest oferă cu profesional..
TARDO CONSTRUCT - Construcții ansambluri rezidențiale - Sisteme termoizolante
17.12.2015
2444 vizitatori

Societatea TARDO CONSTRUCT a fost înființată în anul 2003 și este specializată în construcții civile și industriale.Tardo Construct pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii din domeniul construcțiilor civile și industrial..
DANYFER - Construcții drumuri și poduri, închirieri utilaje construcții
25.09.2015
2964 vizitatori

Societatea DANYFER activează în domeniul construcțiilor și instalațiilor din anul 2006, fiind specializată în construcții de drumuri și poduri, realizarea instalațiilor de canalizare și închirierea utilajelor pentru construcții.Compania ..