GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

actualizat la
22.04.2024
vizualizări
337
1 voturi
status
actualizat

GALENADA este o firmă specializată în domeniul pardoselilor industriale și rezidențiale, executate de către o echipă profesionistă și responsabilă pentru lucrări complexe în domeniu.

Serviciile sunt oferite la nivel național, iar specialiștii firmei în betoane clasice și betoane rutiere îndeplinesc următoarele tipuri de servicii: pardoseli industriale și rezidențiale.

IMG 20190905 172407

Pentru că betonul este un material extrem de flexibil când vine vorba de amestecarea acestuia cu diferite ingrediente, tehnologiile cu care se realizează finisarea suprafețelor turnate sunt de asemenea, diverse.

Pardoselile prin elicopterizare sunt formate dintr-un strat de beton propriu-zis, peste care se aplică un strat compus din ciment, cuartz, minerale, dar și pigmenţi de culoare pentru finisaje personalizate (depinde de caz).

În industria construcțiilor, elicopterizarea mecanizată nu are rival, deoarece suprafața (pardoseala) rezultată în urma acestui proces este una dură și, în același timp, estetică.

Pardoselile cu beton elicopterizat au o durată de viață îndelungată, rămân intacte în cazul frecării repetate, iar întreținerea acestora implică resurse minime de materiale.

Pardoselile industriale sunt rezistente la apă, acizi organici și anorganici, uleiuri, detergenți, benzină, motorină, etc.

Echipa execută serviciile pentru spații comerciale de orice tip (locații pentru relaxare, conferințe si expoziții, instituții de sănătate, parcări exterioare/interioare, comerț hotelier, zone pentru sport indoor sau outdoor, etc.).

Pentru pardoseli industriale, domeniile de utilizare includ: zone pentru depozitare sau parcări pentru utilaje grele, ansambluri pentru săli de așteptare sau zone pentru tranzit din industria de transport, hale de producție, etc.

AVANTAJE:

Aplicare uşoară şi rapidă;
Durată de viaţă îndelungată;
Diversitate de culori;
Rezistenţă foarte bună la stres mecanic;
Suprafeţe omogene şi perfect netede;

Experiența adunată în cei peste 27 de ani de activitate, precum și cei peste 1,000,000 de metri pătrați de pardoseli industriale și rezidențiale executați, prezintă firma GALENADA ca partener potrivit pentru lucrări efectuate cu succes!

Intră în legătură cu echipa pentru a beneficia de servicii calitative, tarife low-cost și profesionalism în fiecare lucrare executată.

Galerie fotografii GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

Servicii oferite de GALENADA:

 • Pardoseli industriale;
 • Pardoseli rezidențiale;

Contact GALENADA S.R.L.

 • Telefon: 0756 251 775
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sediu: Str. Micro 20, Galați

  SERVICII PRESTATE LA NIVEL NAȚIONAL

 • Adresa WEB: https://galenada.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GALENADA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

GRIGMA - Hidroizolații, Impermeabilizare cu folie PEHD, Pardoseli elastice
02.02.2024
7209 vizualizari

GRIGMA - Hidroizolații, Impermeabilizare cu folie PEHD, Pardoseli elastice

GRIGMA execută servicii de hidroizolații la standarde superioare de calitate. Alegerea serviciilor GRIGMA înseamnă creșterea rezistenței și duratei de viață a construcțiilor, ca urmare a protecției oferite de izolațiile calitative. Firma este specia...
DEQORIA - Amenajări interioare și exterioare
20.03.2024
11339 vizualizari

DEQORIA - Amenajări interioare și exterioare

DEQORIA este locul în care proiectele de amenajări interioare sau exterioare au ca finalitate rezultate care depășesc așteptările clienților. Cu peste 500 de proiecte finalizate cu succes în România, societatea este specializată în pregătirea și ins...
PARDOSELE INDUSTRIALE - Execuție pardoseli industriale și decorative
09.02.2017
6730 vizualizari

PARDOSELE INDUSTRIALE - Execuție pardoseli industriale și decorative

PARDOSELE INDUSTRIALE SRL este o firmă de amenajare specializată în execuția pardoselilor industriale interioare și exterioare, alături și de placările spațiilor rezidențiale. Gama de lucrări include placările cu pavaj, execuția podelelor epoxidice ș...