GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

actualizat la
19.01.2021
vizualizări
5540
8 voturi
status
actualizat

GRAND PARK RESIDENCE vă prezintă un ansamblu rezidențial localizat în una dintre cele mai atractive zone ale orașului Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni, în apropierea mall-ului Iulius și a celui mai mare parc sportiv și de agrement, parcul Cartodrom. Acesta cuprinde peste 900 de apartamente și locuri de parcare, reprezentând etapa creării unei comunități cu facilități la standarde înalte, într-o locație de excepție.

Pe lângă apartamentele spațioase și confortabile, ansamblul GRAND PARK RESIDENCE îți pune la dispoziție spații verzi și de relaxare și acces facil către universități și campus universitar, școli și grădinițe (Transylvania College, grădinița Happy Kids, Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Național Pedagogic "Gheorghe Lazăr", Școala Gimnazială "Elf"), centre medicale (Interservisan, Medestet), zonă de business (Iulius Business Center), magazine de proximitate, stații de autobuz și troleibuz ( 24, 24B, 25N, 3, 25). Complexul este securizat 24/24 prin intermediul sistemului de monitorizare video și personalului de pază, dorind să îți ofere o viață caracterizată de liniște și siguranță.

puncte-de-referinta
GRAND PARK RESIDENCE- Locul unde timpul se dilată, ritmul de viață se estompează și grijile dispar!

 

Aici te poți bucura de siguranță și confort datorită finisajelor atent alese. Apartamentele au certificat energetic clasa A, tâmplărie exterioară din PVC, balcoane și terase cu bară de protecție, locuri de joacă pentru copii, teren de sport, lift, interfon video și nu numai. De asemenea, fiecare apartament este contorizat individual, iar, opțional, băile pot fi placate cu plăci ceramice, pardoseală poate fi realizată cu parchet melaminat și pereții bucătăriile pot avea faianță.

Complexul rezidențial te așteaptă să îți petreci momentele cu cei dragi într-un cadru conturat de confort îmbinat cu o arhitectură ce reflectă noile tendințe, într-o comunitate de oameni activi, moderni și preocupați de ce este mai frumos. GRAND PARK RESIDENCE este locul în care tu te vei intrega perfect și te vei bucura de toate facilitățile care îți sunt puse la dispoziție.

Grand

Galerie fotografii GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

Contact TELLUS INVEST SRL

 • Telefon: 0264 276 616; 0740 711 200; 0753 053 203; 0740 145 903
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.grandparkresidence.ro/
 • Adrese:

  Birou vânzări Bună Ziua - Str. Bună Ziua, Nr. 37

  Birou vânzări Soporului - Str. Soporului, Nr. 8

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma TELLUS INVEST SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi TELLUS INVEST SRL, Tel: 0264 276 616; 0740 711 200; 0753 053 203; 0740 145 903

8 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti TELLUS INVEST SRL, poți acorda un vot în CLUJ CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de: