GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

actualizat la
13.12.2021
vizualizări
6002
9 voturi
status
actualizat

GRAND PARK RESIDENCE vă prezintă un ansamblu rezidențial localizat într-o zonă atractivă a orașului Cluj-Napoca, în cartierul Gheorgheni, în apropierea mall-ului Iulius și a celui mai mare parc sportiv și de agrement, parcul Cartodrom. Acesta cuprinde peste 900 de apartamente și locuri de parcare, oferind facilități la standarde înalte, într-o locație de excepție.

Pe lângă apartamentele spațioase și confortabile, ansamblul GRAND PARK RESIDENCE îți pune la dispoziție spații verzi și de relaxare și acces facil către universități și campus universitar, școli și grădinițe (Transylvania College, grădinița Happy Kids, Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Național Pedagogic "Gheorghe Lazăr", Școala Gimnazială "Elf").

Totodată, poziționarea bună ușurează accesul către centre medicale (Interservisan, Medestet), zona de business (Iulius Business Center), magazine de proximitate, stații de autobuz și troleibuz (24, 24B, 25N, 3, 25). Complexul este securizat 24/24 prin intermediul sistemului de monitorizare video și al personalului de pază, dorind să îți ofere o viață caracterizată de liniște și siguranță.

puncte-de-referinta
GRAND PARK RESIDENCE - Locul unde toate grijile dispar!

Aici te poți bucura de siguranță și confort datorită finisajelor atent alese. Apartamentele au certificat energetic clasa A, tâmplărie exterioară din PVC, balcoane și terase cu bară de protecție, locuri de joacă pentru copii, teren de sport, lift, interfon video și nu numai. De asemenea, fiecare apartament este contorizat individual, iar opțional, băile pot fi placate cu plăci ceramice, pardoseala poate fi realizată cu parchet melaminat, iar pereții bucătăriilor pot avea faianță.

Complexul rezidențial îți oferă posibilitatea de a petrece momente frumoase alături de cei dragi, într-un cadru conturat de confort, îmbinat cu o arhitectură ce reflectă noile tendințe, într-o comunitate de oameni activi și moderni. GRAND PARK RESIDENCE este locul în care te vei integra perfect și te vei bucura de toate facilitățile care îți sunt puse la dispoziție.

Grand

Galerie fotografii GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

Contact TELLUS INVEST SRL

 • Telefon: 0740 711 200
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Birou vânzări Bună Ziua - Str. Bună Ziua, Nr. 37

  Birou vânzări Soporului - Str. Soporului, Nr. 8

  Telefon: 0264 276 616; 0740 711 200; 0753 053 203; 0740 145 903

 • Adresa WEB: https://www.grandparkresidence.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma TELLUS INVEST SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi TELLUS INVEST SRL, Tel: 0740 711 200

9 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti TELLUS INVEST SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de: