GRAND PARK SUD RESIDENCE - Un nou ansamblu rezidențial în Bună Ziua, Cluj-Napoca

GRAND PARK SUD RESIDENCE - Un nou ansamblu rezidențial în Bună Ziua, Cluj-Napoca

actualizat la
12.01.2021
vizualizări
1814
1 voturi
status
actualizat

GRAND PARK SUD RESIDENCE este un nou ansamblu rezidențial marca Grand Park care se dezvoltă în zona Bună Ziua, Cluj-Napoca. Acesta se defășoară pe o suprafață de peste 10.000 mp și cuprinde 8 imobile discrete cu apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere care vin la pachet cu locuri de parcare, zonă verde amenajată și spații de joacă pentru copii.

Proiectul imobiliar GRAND PARK SUD RESIDENCE reprezintă căminul pe care ți l-ai imaginat. Acesta cuprinde apartamente moderne și spațioase într-o locație deosebită și liniștită. Printre facilitățile oferite se numără: stație de autobuz în apropiere, parcări auto subterane și supraterane, etc.

De asemenea, ansamblul rezidențial GRAND PARK SUD RESIDENCE se află la o distanță mică de magazine alimentare, farmacii, showroom-uri de decorațiuni interioare (Primera, Sofia, Morphoza), școli și grădinițe (Liceul Tiberiu Popoviciu, Școala Generală Constantin Brâncuși, Grădinița Poienița, Grădinița Panda), centre medicale (Terra Med, cabinete stomatologice, cabinete ginecologice), Banca Transilvania.

Grand Park puncte de referinta

Imaginează-ți viitorul, haide să îl vezi astăzi!

imobile grand park sud residence

GRAND PARK SUD RESIDENCE este locul perfect pentru cei care doresc o viață liniștită, o comunitate de oameni moderni, în același timp, putând să beneficieze de acces facil către centrul orașului pentru a se bucura de dinamismul acestuia. Aici se poate opta pentru apartamente variate și cochete, cu o arhitectura contemporană, care promit sentimentul de "acasă".

Structura de rezistență a imobilelor este realizată din beton armat, pereții de închidere sunt din cărămidă ceramică, tâmplăria exterioară este din PVC, iar printre dotări se enumeră și lifturi, supraveghere video, interfonie. Ușile de intrare ale apartamentelor sunt clasificate antiefracție, sistemele de încălzire sunt cu pardoseli radiante. Mai mult, fiecare apartament are contorizare separată și este prevăzut cu infrastructură pentru aparate de aer condiționat.

În cadrul ansamblului GRAND PARK SUD RESIDENCE regăsiți imobile construite la standarde înalte care se remarcă prin finisaje de excepție. Experiența GRAND PARK în construcții durabile și moderne, dar și prețurile avantajoase, fac ca apartamentele GRAND PARK SUD RESIDENCE să reprezinte soluția optimă pentru tine și familia ta.

Galerie fotografii GRAND PARK SUD RESIDENCE - Un nou ansamblu rezidențial în Bună Ziua, Cluj-Napoca

Contact TELLUS INVEST SRL

 • Telefon: 0753 053 203; 0752 194 319; 0740 145 903; 0743 330 416; 0740 711 200
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Birou vânzări

  Strada Bună Ziua, Nr. 37, Bl. E1B, Ap. 4

  Cartier Bună Ziua

  Cluj-Napoca

  Orar:

  L-V: 9.00 – 18.00

  S: 9.00 - 14.00

  Facebook: https://www.facebook.com/grandparksud/

 • Adresa WEB: https://www.grandparksudresidence.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma TELLUS INVEST SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi TELLUS INVEST SRL, Tel: 0753 053 203; 0752 194 319; 0740 145 903; 0743 330 416; 0740 711 200

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti TELLUS INVEST SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

BONJOUR RESIDENCE – Ansamblu apartamente noi în Bună Ziua
05.03.2020
4087 vizualizari

BONJOUR RESIDENCE – Ansamblu apartamente noi în Bună Ziua

Ansamblul BONJOUR RESIDENCE vă oferă o gamă completă de apartamente noi, într-o zonă deosebită în cartierul Bună Ziua, care vine la  pachet cu garaje subterane, imobile cu spații comerciale și de birouri, dar și o panoramă excepțională asupra orașulu...
CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca
26.09.2018
2678 vizualizari

CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca

Ansamblul rezidențial CLAR RESIDENCE PARK situat pe strada Mihai Românu din Cluj-Napoca vă prezintă un portofoliu de apartamente noi, perfecte pentru cupluri, familii și persoanele care își doresc un spațiu cu terasă, pentru a petrece plăcut timpul l...