GREEN ECO - Servicii DDD Cluj

GREEN ECO - Servicii DDD Cluj

actualizat la
22.01.2024
vizualizări
572
1 voturi
status
actualizat

GREEN ECO oferă servicii specializate de dezinsecție, deratizare și dezinfecție în sectorul de sănătate publică din orașul Cluj-Napoca, precum și tratamente fitosanitare și servicii de ignifugare.

În acest sector sunt incluse locații precum: unități industriale sau cu profil alimentar, centre comerciale, hoteluri, pensiuni, locuințe proprii, spitale, cantine, depozite, abatoare, mijloace de transport în comun, magazine, etc.

Firma este autorizată și deține o experiență de peste 20 de ani în domeniul deratizării, dezinsecției și dezinfecției.

Untitled 4

GREEN ECO vine în ajutorul celor care se confruntă cu dăunători precum gândaci de bucătărie, ploșnițe de pat, șoareci, șobolani, purici, furnici, căpușe, țânțari, albine, muște, păianjeni, molii, melci, limacși, miripode, păsări și se angajează să combată insectele și rozătoarele într-un mod eficient și ecologic.

Produsele folosite nu pătează suprafețele și nu lasă urme. Ele garantează combaterea rapidă a insectelor sau a altor dăunători și sunt biodegradabile, adică nu se acumulează în mediul înconjurător. Ca și grad de toxiciate, ele sunt de gradul III și IV, avizate de către Ministerul Sănătății.

Firma deține toate autorizațiile necesare pentru a folosi substanțe din categoria T și T+, de gradul I*, cu care poate realiza lucrări pentru combaterea dăunătorilor chiar și în sectorul agricol. Aici sunt incluse depozitele de silozuri, de cereale s.a.m.d.

Până la efectuarea tratamentului propriu-zis, firma parcurge anumite etape, pentru a se asigura că sunt alese metodele potrivite de prevenire sau combatere, în funcție de nevoile clientului.

Etape parcurse:

Inspecția inițială a spațiului;
Expertiza de identificare vectori;
Stabilirea substanțelor necesare;
Prezentarea ofertei de preț;

GREEN ECO deține sedii în Cluj-Napoca, Brașov și București și este alături de fiecare client în rezolvarea problemelor legate de dăunătorii care pot afecta viața, familia sau afacerea.

Societatea este formată dintr-o echipă experimentată care știe cum să gestioneze orice situație, garantând atât calitatea lucrărilor prestate conform documentației tehnologice a fiecărui pesticid în parte, precum și executarea procedeelor de prevenire și combatere a dăunătorilor conform termenelor prevăzute în contract.

GREEN ECO este o firmă recunoscută pentru standardele ridicate de calitate și mediu și deține certificări ISO 9001, ISO 14001 standard de mediu, OHSAS 45001 – standard internațional privind Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale, precum și avizele necesare, de la Direcția de Sănătate Publică și Autoritatea Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Galerie fotografii GREEN ECO - Servicii DDD Cluj

Servicii oferite de GREEN ECO:

DERATIZARE:

 • Deratizare chimică;
 • Deratizare ecologică;

DEZINSECȚIE:

 • Combaterea electrică a insectelor;

DEZINFECȚIE:

 • Dezinfecție profilactică;
 • Dezinfecție prin nebulizare;

Tratamente fitosanitare:

 • Tratamente Fitosanitare siloz cereale;
 • Tratamente Fitosanitare la pomi fructiferi;
 • Fumigarea stivelor;

* În funcție de necesități, tratamentul fitosanitar poate implica pulverizarea de produse erbicide, fungicide sau insecticide.

Soluții profesionale de Ignifugare:

 • Ignifugare lemn;
 • Ignifugare sarpante;
 • Ignifugare materiale combustibile;
 • Tratament lemn;

Contact GREEN ECO S.R.L.

 • Telefon: 0748 028 739
  Fax: 0368/ 411 644
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Erkel Ferenc nr. 16 - Cluj-Napoca, România

  L - V 08:30 AM - 16:30 PM

  FACEBOOK: GREEN ECO - Dezinsectie Deratizare

 • Adresa WEB: https://deratizaredezinsectiedezinfectie.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GREEN ECO S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ServiciiNonStop.ro - gamă completă de servicii
03.10.2023
12774 vizualizari

ServiciiNonStop.ro - gamă completă de servicii

ServiciiNonStop.ro activează de peste 20 de ani în diferite sectoare de activitate de mare căutare, precum alpinism utilitar, amenajări spații verzi, colectare deșeuri infecțioase, deratizări, dezinsecții, etc. Firma se adresează mai multor domeni...
Cleander - Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare în Cluj-Napoca
29.08.2023
10981 vizualizari

Cleander - Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare în Cluj-Napoca

CLEANDER prestează servicii profesionale de curățenie, dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Cluj-Napoca, precum și în Baia Mare, Târgu-Mureș, Bistrița, Zalău sau Satu Mare. Compania oferă servicii personalizate de curățenie în funcți...
EUROZONE WORLDWIDE - Servicii profesionale și complete de amenajare și întreținere spații verzi
06.09.2021
12495 vizualizari

EUROZONE WORLDWIDE - Servicii profesionale și complete de amenajare și întreținere spații verzi

EUROZONE WORLDWIDE este o companie specializată în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pomi fructiferi, toaletări arbori, tuns gazon) atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, instituții publice sau ansambluri ...