Hale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu construcția de hale în Cluj.

21 firme
Wood Structure -  Producător de structuri de lemn și șarpante industrializate
06.03.2018
22357 vizitatori

Compania Wood Structure este producător de șarpante (acoperișuri) industrializate, structuri de lemn, depozite, construcții industriale, hale industriale, construcții agricole, manejuri, case, mansarde, planșee. Firma este reprezentant pe Trans..
ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice
01.03.2018
3796 vizitatori

Compania ULTRA CON oferă servicii de proiectare, execuție și asistență tehnică în domeniul construcțiilor civile și industriale. Serviciile sunt asigurate de o echipă dinamică de proiectanți cu pregătire atât în România, cât și în ..
Power Ann Partner - Hidroizolații la cheie
12.09.2017
675 vizitatori

POWER ANN PARTNER activează în domeniul hidroizolațiilor, oferind servicii profesionale de hidroizolații la cheie, hidroizolații cu membrană PVC, hidroizolații hale, dar și reparații hidroizolații și mentenanță hale. Echipa de spe..
FIN STEEL PROFILES - Construcții case și hale pe structură metalică, producție profile metalice
30.08.2017
583 vizitatori

FIN STEEL PROFILES este aliatul tău în producerea de profile metalice în domeniul construcțiilor de case metalice, hale metalice, grajduri metalice sau alte construcții la cerere. Oferim materiale și suport tehnic necesar realizării oricărui ..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
22.08.2017
4798 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
Steel Profile - Confecții metalice și profile galvanizate
31.07.2017
10423 vizitatori

Steel Profile este un producător renumit de confecții metalice, specializat în fabricarea de tablă cutată, tablă plană, casete metalice, accesorii metalice și profile galvanizate pentru hale industriale. De asemenea, societatea oferă și ser..
DEXION - Sisteme rafturi pentru hale și arhive, stelaje pentru paleți, rafturi industriale
10.07.2017
6626 vizitatori

DEXION STORAGE SOLUTIONS SRL produce, proiectează și instalează sisteme rafturi pentru hale și arhive, stelaje pentru paleți, rafturi metalice industriale și sisteme de depozitare pentru arhive pentru producția în sistem Lean, industria auto,..
PROFILE GALVANIZATE - Profile zincate, tablă cutată și hale
13.06.2017
947 vizitatori

PROFILE GALVANIZATE SRL este o firmă ce se ocupă cu execuția profilelor galvanizate cu dimensiuni convenabile, pe baza proiectului dumneavoastră. Compania are standarde operaționale înalte din dorința de a oferi calitate în tot ceea ce între..
ALERAD CONSTRUCT - amenajări interioare și exterioare - construcții civile - pavaje
09.05.2017
1674 vizitatori

ALERAD CONSTRUCT SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile, prestând diverse servicii de amenajare interioară și exterioară. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de gar..
RUSERVO - construcții metalice - hale industriale - hală metalică - structuri metalice - confecții metalice
18.04.2017
1071 vizitatori

Compania RUSERVO COMIMPEX SRL s-a specializat în cei peste 15 ani de activitate în executarea și montarea diferitelor tipuri de construcții metalice, acumulând experiența necesară satisfacerii tuturor cerințelor clienților. RUSERVO foloseșt..
DEMAR MOB DESIGN - Construcții industriale, construcții civile, amenajări interioare și exterioare
31.03.2017
3238 vizitatori

Compania S.C. DEMAR MOB DESIGN S.R.L. oferă soluții complete pentru construcții / hale metalice și anume: proiectul de arhitectură și proiectul de rezistență, fundația, pardoseli finite, montajul structurii principale și secundare, montajul..
BELGODI SRL - constructie blocuri de locuinte - terasamente si infrastructura - betoane si produse de balastiera
15.02.2017
2279 vizitatori

BELGODI SRL este o companie ce are ca obiectiv lucrările de construcții civile și industriale. Echipa este specializată în construcția de blocuri de locuințe, hale industriale, dar și în lucrările de terasamente și infrastructură. Alte se..
DORALEX - Dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale, lucrări de infrastructură, peleți din lemn
26.01.2017
4437 vizitatori

DORALEX este o companie înființată în anul 1997, specializată în dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale. O alta ramură de activitate, creată în 2012, este producția de peleți din lemn, oferind astfel o alternativă eco..
CELPI S.A. - Structuri metalice - Confecții metalice - Construcții civile și industriale
08.11.2016
1473 vizitatori

CELPI S.A. este o companie de construcții cu tradiție ce se impune prin structurile și confecțiile metalice de înaltă calitate, fiind un competitor de top atât pe piața românească, cât și pe cea internațională.Peste 50 de ani de experie..
OLD STEEL DARO GRUP - Demolări - Asfaltări - Confecții metalice
11.03.2016
1930 vizitatori

Societatea OLD STEEL DARO GRUP se ocupă cu lucrări din domeniul construcții civile și industriale, fiind specializată în trei domenii principale de activitate: asfaltări, demolări și confecții metalice.Old Steel Daro Grup dispune de o echip..
ROM SERVICE - Hale metalice la cheie - Proiectare și montaj construcții pe structuri metalice
01.02.2016
1392 vizitatori

ROM SERVICE este o companie specializată în fabricarea și montajul de structuri metalice și părți componente ale structurilor metalice. Înființată în 1994, compania a acumulat vastă experiență în domeniul construcțiilor metalice și de..
PARTNER CONSTRUCT - constructii si hale metalice - structuri metalice - componente metalice
18.09.2015
9137 vizitatori

Compania Partner Construct este o companie tanara, dinamica, ce are ca principal domeniu de activitate realizarea constructiilor metalice, halelor metalice, structurilor metalice, componentelor metalice, oferind de asemenea si servicii de consultanta..
METAHAL CONSTRUCT - Producător de hale metalice industriale - construcții metalice variate
11.02.2015
2955 vizitatori

Înființată în anul 1994, societatea METAHAL CONSTR SRL activează în domeniul construcțiilor industriale și are ca principal obiect de activitate construcția de hale metalice. În funcție de cerințele clientului, pot fi realizate la comand..
RAPTRONIC - Construcții civile și industriale, instalații în construcții și transport pneumatic
28.05.2012
7972 vizitatori

RAPTRONIC SRL oferă servicii de construcții civile și industriale, instalații în construcții - instalații electrice, instalații termice, instalații de ventilație - și sisteme de transport pneumatic. Raptronic este compania-nucleu a grupulu..
GEO CONSTRUCT - tigla metalica - partener Lindab - hale metalice
31.03.2011
8834 vizitatori

Societatea Geoconstruct, cu sediul in Floresti, jud. Cluj, s-a infiintat in anul 1999, avand ca principal obiect de activitate comercializarea de materiale de constructii, in calitate de partener Lindab pentru sisteme de acoperis metalic. Prin urmare..
CNOC DESIGN - confectii metalice - fier forjat - hale industriale - structuri metalice
08.09.2010
6447 vizitatori

Domeniul de activitate al firmei CNOC Design presupune realizarea de confectii metalice, dar si de constructii la cheie din diverse sectoare de interes precum: hale industriale, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerci..