HomeDivine Interiors – Proiectare amenajări interioare – Design interior

HomeDivine Interiors – Proiectare amenajări interioare – Design interior

actualizat la
07.12.2023
vizualizări
1117
20 voturi
status
actualizat

HomeDivine Interiors dezvoltă proiecte de amenajări interioare și creează spații care anticipează nevoile și emoțiile clienților.

Studioul de design interior din Cluj-Napoca oferă servicii pentru domeniul rezidențial, spații de birou, spații comerciale sau industria HORECA.

despre homedivine interiors 01 1

Echipa este formată din oameni pasionați de design, cu studii superioare în domeniu, care oferă cu mult entuziasm propuneri personalizate, în egală măsură funcționale, estetice și de psihologie ambientală.

Designul de interior se referă la modul în care experimentăm spațiile. Interiorul nu este doar un spațiu, este o parte puternică, esențială a vieții noastre de zi cu zi și afectează modul în care trăim, muncim și ne relaxăm.

Concepte estetice speciale, servicii de design interior

Spațiul pe care fiecare om îl denumește „acasă” este un ”generator” foarte puternic al stării de spirit. El poate fi perceput ca un catalizator pentru motivaţia și inspiraţia fiecăruia.

De aceea, membrii echipei se implică cu un imens entuziasm atât pentru rezultat, cât și pentru etapele parcurse până acolo, alături de beneficiar.

Echipa HomeDivine Interiors creează spații care anticipează nevoile și emoțiile clienților, îmbinând armonios atât principiile estetice, cât și principiile care țin de calitate, funcționalitate, utilitate și siguranță.

Serviciile includ:

 • efectuarea măsurătorilor, realizarea releveelor după spațiul existent, prezentarea planurilor mobilate (desene 2D), realizarea planurilor de poziționare instalații electrice, poziționare obiecte sanitare sau prezentarea proiectului 3D.

Toate serviciile sunt concepute pentru a crea o ofertă personalizată în funcție de proiect.

Ofertele includ:

 • pachet de consultanță pentru proiecte aflate în diferite stadii ale amenajării, pachet standard de design interior, pachet Complet și pachet Premium.

Pachetul standard de design interior cuprinde:

 • chestionar de identificare al stilului propriu, concept design potrivit stilului beneficiarului, randări 3D fotorealiste, prezentare în PDF pentru fiecare încăpere/zonă, cu produsele reale propuse, schiță tehnică 2D, listă de cumpărături pentru materialele și obiectele decorative, consultanță şi comunicare cu beneficiarul pe parcursul elaborării proiectului.

Pentru proiecte mai ample, echipa vine în atenția clienților cu pachete mai complexe, care includ plan de mobilare 2D, planșă pentru electrice, planșă sanitară și multe altele.

Echipa HomeDivine Interiors crede în invocarea sufletului unic al fiecărui proiect în parte și se implică cu dedicare și profesionalism pentru realizarea visului fiecărui client.

Casa ta - Spațiul care te inspiră

Galerie fotografii HomeDivine Interiors – Proiectare amenajări interioare – Design interior

Servicii oferite de HomeDivine Interiors:

 • Efectuarea măsurătorilor și realizarea releveelor după spațiul existent;
 • Chestionar de identificare al stilului propriu de Design interior (schema de culori, decoruri, obiecte decorative, finisaje, corpuri de iluminat);
 • Crearea unui plan 2D de mobilare cotat (amplasarea mobilierului în spaţiu), scopul este de a crea un aranjament fluid și funcțional;
 • Concept de design interior potrivit stilului beneficiarului – Moodboard-ul spaţiului amenajat;
 • Planșă Electrice (poziţia recomandată) cât și planșă pentru poziționarea obiectelor sanitare recomandate;
 • Randări 3D fotorealiste, se efectuează eventualele modificări ale planurilor 3D;
 • Schiţa tehnică 2D (în programe de specialitate) al mobilierului custom made;
 • Întocmirea listelor de achiziții pentru toate elementele incluse în amenajare (obiecte de decor, corpuri de mobilă, accesorii);
 • Prezentare în PDF pentru fiecare încăpere / zonă amenajată, cu produsele reale propuse – astfel încât se creionează o imagine mai clară asupra ambientului;
 • Consultanţă pe parcursul elaborării și implementării proiectului, telefonic / online, în funcţie de disponibilitate;
 • Consultanţă în privinţa decorării spaţiului după finalizarea amenajării;

Contact Home Divine Interiors S.R.L.

 • Telefon: 0742 924 381
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Cluj-Napoca

  Luni – Vineri 10:00 – 17:00

  Ne găsiți și pe Facebook Home Divine Interiors

 • Adresa WEB: https://homedivineinteriors.ro/
20 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Home Divine Interiors S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

AMAZING ART DESIGN - Design interior și amenajări interioare
22.05.2017
2240 vizualizari

AMAZING ART DESIGN - Design interior și amenajări interioare

AMAZING ART DESIGN aduce un nou concept în decorație, ce permite fiecăruia să își construiască proiectele sale decorative, cu un sistem de decorație UNIC și ORIGINAL, de o formă rapidă, ușoară și sigură, decorație cu click. Oferim un nou concept de d...
ORNAMENTE POLISTIREN - Ornamente decorative arhitecturale din polistiren
03.05.2019
7013 vizualizari

ORNAMENTE POLISTIREN - Ornamente decorative arhitecturale din polistiren

ORNAMENTE POLISTIREN este o companie dedicată înfrumusețării clădirilor cu ornamente decorative arhitecturale din polistiren care vin într-o varietate de forme și mărimi. Compania investește constant în tehnologie și oferă seriozitate, responsabilita...
KULTTUR - Uși de interior, uși de exterior, parchet stratificat și ferestre
13.12.2023
954 vizualizari

KULTTUR - Uși de interior, uși de exterior, parchet stratificat și ferestre

KULTTUR este un studio de design cu expertiză în uși, parchet și ferestre realizate la comandă. Compania lucrează numai cu furnizori de renume în domeniu, pentru a garanta reușita unor proiecte exemplare. Soluțiile partenerilor (Lebo Doors, Wippro, ...