Design interior

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii de design interior în Cluj.

24 firme
JOLLY - Obiecte sanitare, baterii, căzi și cabine de duș
19.07.2018
6693 vizitatori

Cu sediul central în Cluj-Napoca, JOLLY comercializează o gamă largă de obiecte sanitare: căzi de baie, cabine de duș, mobilier pentru baie, baterii, plăci ceramice (gresie și faianță) și accesorii pentru instalații sanitare. Prezentă pe..
HERMES DESIGN - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
10.07.2018
2624 vizitatori

Hermes Design este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gra..
SELECTRON INVEST - Cosmetice și textile hoteliere, corpuri de iluminat și mobilier
29.05.2018
1499 vizitatori

SELECTRON INVEST este furnizor al produselor hoteliere marca PAPATYA, produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru industria HORECA. La cererea clienților, compania poate personaliza cosmeticele și consumabilele hoteliere oferite la cos..
IMARCOM - Gresie și faianță import Spania, baterii și chituri
16.02.2018
7103 vizitatori

Compania IMARCOM  se ocupă cu importul de gresie și faianță de înaltă calitate de la furnizori de renume din Spania. În showroom-ul IMARCOM deschis în cartierul Someșeni, clienții interesați să își amenajeze baia sau bucătăria cu pl..
NOTE FURNITURE - Producție și design mobilier pentru spații rezidențiale, comerciale sau HORECA
18.01.2018
3819 vizitatori

NOTE FURNIRUITE - Note Impex Srl - se ocupă cu producția de mobilier personalizat din lemn masiv și realizarea proiectelor de design mobilier pentru locuințe private, spații comerciale, spații office, dar și spații HORECA (hoteluri, restauran..
TAPETCENTER - Magazin de tapet
14.11.2017
7126 vizitatori

TAPETCENTER este centrul tău specializat în oferirea unei game diverse de tapet, stickere, folie autoadezivă, borduri tapet, adezivi și scule. Vă așteptăm în magazinele noastre cu cea mai bogată gamă de tapet și fototapet, special creată ..
Arimpex Collection - Sisteme de draperii și perdele, lenjerii, fețe de masă
18.10.2017
1305 vizitatori

Compania Com Serv ARIMPEX activează în domeniul dotărilor textile oferind produse și servicii de înaltă calitate pentru hotelul, restaurantul, barul, terasa, catering sau coferăria ta. Dispunem de peste 20 de ani de experiență și am reușit..
AMAZING ART DESIGN - Design interior și amenajări interioare
22.05.2017
1106 vizitatori

AMAZING ART DESIGN aduce un nou concept în decorație, ce permite fiecăruia să își construiască proiectele sale decorative, cu un sistem de decorație UNIC și ORIGINAL, de o formă rapidă, ușoară și sigură, decorație cu click. Oferim un ..
TRANS FORM - Amenajare și design interior pentru spații comerciale și sedii firme
14.12.2016
6808 vizitatori

Compania TRANS FORM din Cluj-Napoca este specializată în realizarea lucrărilor de amenajare interioară și exterioară pentru spații comerciale sau sedii firme. Având ca principal scop asigurarea unui spațiu perfect pentru desfășurarea activ..
TERMITA 1 - Servicii profesionale de proiectare în construcții, arhitectură, design interior și exterior
26.10.2016
3623 vizitatori

Compania TERMITA 1 SRL și-a început activitatea în anul 1993 (atunci Termita Impex SRL) în Cluj Napoca și are ca principal obiect de activitate servicii profesionale de proiectare (proiectare locuințe individuale, proiectare locuințe private, ..
SWEET HOME DESIGN - Cluj Napoca
12.10.2016
6517 vizitatori

SWEET HOME DESIGN distribuie prin magazinele proprii deschise în Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, peste 500 de produse create în Suedia, de la cele mai mici accesorii, până la piese de mobilier.Din dorința de a pu..
ATELIER MASS - Birou de arhitectură - Proiectare clădiri - Amenajări
09.03.2016
2055 vizitatori

ATELIER MASS este un birou de arhitectură, constituit dintr-o echipă tânără și dinamică, înființat în 2011 într-un moment greu pe piața imobiliarelor și a dezvoltărilor. Încă de la început am pornit cu convingerea, ceea ce ni s-a con..
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
1584 vizitatori

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole,..
G & H Mada Market - Produse import Germania - Mobilă - Corpuri de iluminat - Electrocasnice
08.12.2015
3658 vizitatori

Magazinul G & H Mada Market a fost înființat în anul 2011 și comercializează o gamă largă de produse de calitate, pornind de la mobilă până la corpuri de iluminat și electrocasnice, importate din Germania.G & H Mada Market importă mobilie..
INTERIO AD - Amenajări interioare - Mobilier - Corpuri de iluminat - Accesorii design interior
12.11.2015
3533 vizitatori

INTERIO se ocupă cu comercializarea, livrarea și montarea unor produse pentru amenajări interioare: piese de mobilier pentru living, dormitor, bucătărie sau birou, covoare, tapete, obiecte de iluminat și diferite accesorii pentru design interio..
ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!
11.08.2014
4996 vizitatori

Case și oameni în schimbare ELEGANCE DECOR pune la dispoziția clienților săi cea mai extinsă gamă de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D (50 de modele) și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă, c..
ANNA DESIGN - servicii complete pentru amenajari interioare textile
02.06.2014
3946 vizitatori

ANNA DESIGN este o companie specializata in domeniul decoratiunilor interioare textile, oferind produse si servicii de calitate atat pentru locuinte private, cat si pentru locatii HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele), sedii firme sau spatii comer..
Deco Tex Design - Tapet - mochete si produse textile pentru amenajari interioare
13.05.2014
6065 vizitatori

Amenajari interioare la cele mai inalte standarde! Deco Tex Design pune la dispozitia clientilor sai produse de cea mai buna calitate din domeniul amenajarilor interioare - tapet, mochete si textile - pentru cei care doresc sa isi personalizeze sp..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
11474 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..
After Red - Gresie - Faianta - Caramida aparenta - Parchet premium
04.12.2013
6090 vizitatori

Compania After Red importa gresie, faianta, caramida aparenta (placare exterioara) si parchet (laminat, masivsi triplustratificat) de lux din Italia, Germania si Finlanda. Gresie si Faianta After Red va ofera gresie si faianta import Italia de..
JAIS DECOR - design interior - amenajari interioare - covoare - tapet - perdele si draperii
06.11.2013
9404 vizitatori

Jais Decor distribuie si comercializeaza diverse decoratiuni interioare, de la covoare la tapet, de la perdele si draperii la drapaje si tapiterii, totul pentru ca interiorul dumneavoastra sa fie unul unic si atractiv. Se stie ca de..
WOODCORE - Parchet triplu stratificat - Parchet lemn masiv - Parchet pentru incalzire in pardoseala
23.09.2013
8089 vizitatori

Woodcore comercializeaza parchet triplu stratificat, parchet masiv sau parchet din esente de lemn exotice, parchet pretabil pentru incalzirea in pardoseala - pardoseli din lemn natural. De asemenea firma ofera si servicii de montaj parchet, refinis..
ELECTROMILENIUM - Un punct luminos pe lista de cumparaturi - Corpuri de iluminat - Candelabre
16.09.2013
6489 vizitatori

Infiintata in anul 2003, compania Electromilenium produce si comercializeaza corpuri de iluminat si produse electrice: candelabre, aplice, becuri, spoturi, pendule, lampi, veioze, corpuri de iluminat pentru copii, produse electrice destina..
CASA DUMAS - gresie si faianta - obiecte sanitare - consultanta si design
05.09.2013
28510 vizitatori

Casa Dumas va ofera gresie si faianta, obiecte sanitare, cazi de baie, cabine de dus, baterii, accesorii articole sanitare. "Acasa" este un termen folosit pentru interior, iar Casa Dumas este expert in personalizarea de interioa..
SALICE - Mobilă, accesorii mobilier, mese, scaune, canapele și fotolii
29.11.2011
23681 vizitatori

Salice Cluj vă oferă accesorii de mobilă, de la uși glisante la blaturi, sisteme de culisare, feronerie și altele, mese și scaune, fotolii, cuiere și, de asemenea, servicii de debitare PAL și cantuire PAL.  Încă de la înființare,  compa..