Instalații de încălzire în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, proiectarea sau execuția de instalații de încălzire în Cluj.

35 firme
ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme
03.09.2018
7132 vizitatori

ALT ALECO GROUP s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine. Astfel, a luat naștere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, u..
TEKNO FM - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice
29.08.2018
2047 vizitatori

Tekno FM este o firmă ce s-a dezvoltat intens în aria energiei alternative, comercializând tehnologii eficiente pentru încălzire, iluminat și generare de energie.O firmă verde ce a încolțit pe piața românească în 2007, Tekno FM s-a dezvo..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
29.08.2018
3297 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
21.08.2018
5386 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2018
7338 vizitatori

ECOINSTAL IT CONSULT oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație, in..
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
08.08.2018
4666 vizitatori

TERMSAN INSTAL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură mon..
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
20.07.2018
1343 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7488 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Panouri-radiante-infrarosii.ro - Panouri radiante cu infrarosu
21.06.2018
1454 vizitatori

Panouri Radiante Infraroșu pune la dispoziția clienților o gamă largă de panouri radiante infraroșu care au ca scop încălzirea locuinței într-un mod cât mai eficient. Compania realizează lucrări de încălzire prin panouri radiante la sp..
AMASS - Firmă specializată în sisteme economice de încălzire
18.06.2018
5925 vizitatori

AMASS este o firmă specializată în sisteme economice de încălzire și îți pune la dispoziție sisteme de încălzire electrică în pardoseală (singurul sistem de încălzire mai ieftin ca investiție și consum decât centrala termică pe ga..
AMASS  - Sisteme de degivrare din Danemarca
18.06.2018
4985 vizitatori

Firma AMASS îți pune la dispoziție sisteme de degivrare din Danemarca, oferindu-ți cele mai noi soluții profesionale de încălzire în materie de degivrare jgheaburi și burlane, căi de acces, drumuri, poteci și rampe sau parcări, utile pent..
SURPLUS - Materiale Sika, calorifere și scări interioare
17.05.2018
11773 vizitatori

Firma SURPLUS oferă materiale SIKA, special concepute pentru construcții, calorifere cu design-uri inovative, scări și balustrade modulare din gama Fontanot. Caloriferele din gama de produse asigurată de Surplus vin într-o paletă vastă de for..
PF Mircea Pustan - Instalator autorizat și urgențe în instalații
14.05.2018
27707 vizitatori

Mircea Pustan este un instalator autorizat care asigură servicii complete în domeniul instalațiilor termice, sanitare,  precum și instalații gaz. PF Mircea Pustan execută lucrări de instalații apă, montaj centrale termice, instalații gaz s..
LISSCOM - Specialiști în Automatizări BMS ( BEMS ) și HVAC
26.02.2018
7061 vizitatori

Compania LISSCOM este specializată în domeniul automatizărilor, mai exact în conceperea, proiectarea și implementarea sistemelor BMS ( Building Management System) prin care se pot gestiona și optimiza toate instalațiile ( HVAC ) într-un mod e..
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
5387 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
29.09.2017
4655 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
Technova Invest - Echipamente instalații termice
11.09.2017
1231 vizitatori

TECHNOVA INVEST este o societate comercială cu capital privat integral românesc, a fost înființată în anul 1996 și activează în domeniul comerțului cu materiale pentru instalații termice. Odată cu creșterea investițiilor în sectorul co..
Optim Sibo - Proiectare, execuție și service instalații termice
01.09.2017
4016 vizitatori

Optim Sibo SRL oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectare și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gest..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1741 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
ANCONA IMPORT EXPORT - Montaj, proiectare și execuție instalații de gaz
20.07.2017
1217 vizitatori

ANCONA IMPORT EXPORT SRL Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate montajul, proiectarea și execuția instalațiilor de gaz, apă, canalizare, termice dar și încălzire. Firma dispune de o vastă experiență în domeniu și execută lucr..
Alke Total Confort - Încălzitoare electrice și încălzitoare pe gaz pentru terase
26.06.2017
1135 vizitatori

Alke Total Construct SRL este o companie s-a dezvoltat pe piața românească prin comercializare unor soluții eficiente pentru încălzirea spațiilor precum terase sau zone de camping. Gama de încălzitoare pe gaz sau electrice este diversă, ace..
ALKE TOTAL CONFORT - Încălzitoare cu infraroșu și generatoare de aer cald
26.06.2017
1288 vizitatori

ALKE TOTAL CONFORT SRL produce și comercializează sisteme de încălzire prin radiație/ infraroșu și sisteme de încălzire cu aer cald pentru spațiile industriale și nu numai. Compania face parte din grupul olandez ALKE B.V. și oferă produs..
HausEnergy - Sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1903 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficiente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme teh..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1585 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
5265 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!
26.01.2017
12326 vizitatori

EURO-INSTAL are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse și accesorii pentru instalații termice, sanitare și de gaz (centrale termice, boilere, țevi, fitinguri, robineți, pompe submersibile, panouri solare, convectori gaz etc..
SAGRADA- instalații sub presiune- instalații de ridicat
26.05.2016
2555 vizitatori

Sagrada desfășoară activități în domeniul reglementat ISCIR, mai exact, în cele două domenii principale ale acestuia: instalații de ridicat și instalații sub presiune. Cu personal specializat, Sagrada oferă servicii complete, de la proiec..
BMS - automatizari pentru locuinte - casa inteligenta - sisteme de incalzire in pardoseala
21.01.2015
6999 vizitatori

BMS Automatizari Cladiri va ajuta sa transformati casa dumneavoastra intr-o casa inteligenta, in care toate functiile (electricitate, incalzire, securitate, controlul aparaturii) sunt integrate intr-un sistem unitar, care va permite un control eficie..
AQUA TOTAL - Filtre de apă, panouri solare și încălzire în pardoseală
08.10.2014
3614 vizitatori

AQUA TOTAL, cu sediul în Cluj-Napoca, este o firmă specializată în distribuirea și montajul de echipamente pentru tratarea și filtrarea apei marca ECOWATER (produse în SUA). Alături de gama largă de filtre oferite (filtre sedimente, filtre c..
SC ZS & A Instal SRL-D - Instalator Vass Zsolt - Instalatii generale
07.03.2014
4304 vizitatori

Instalatii generale ZS & A Instal SRL - D reprezentata prin instalator Vass Zsolt executa instalatii generale in Cluj: instalatii sanitare, instalatii termice, solare, simple sau complexe  si ofera garantie pentru serviciile oferite. In..
< 1 2 >