MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală

MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală

actualizat la
10.09.2021
vizualizări
9334
3 voturi
status
actualizat

MAD INSTAL este o companie specializată în executarea și montajul instalațiilor sanitare, instalațiilor termice, instalațiilor HVAC și al rețelelor exterioare. Fondată în anul 2013, firma a reușit să construiască o rețea de peste 1000 de clienți, oferind servicii în domeniul civil, comercial și industrial.

MAD INSTAL

Societatea pune accent pe oferirea unor servicii și produse de înaltă calitate, tratând clienții cu profesionalism și dedicare. De-a lungul timpului, MAD INSTAL a consolidat o bază de date solidă cu importatori de materiale specifice domeniilor de aplicabilitate ale firmei. Furnizorii de renume ai companiei sunt Ariston, Bosch, Buderus, Ferroli, Protherm, Beko, Viessmann, Purmo, Uponor și mulți alții.

În categoria serviciilor oferite de către companie se încadrează consultanța de specialitate gratuită, acordată tuturor beneficiarilor care doresc servicii complete și o firmă de încredere pentru realizarea proiectelor.

MAD INSTAL - instalații sanitare, termice, sisteme de climatizare și rețele de canalizare

Executarea instalațiilor sanitare este adusă la standarde înalte de calitate și siguranță pentru toți beneficiarii. Indiferent de complexitatea proiectului sau imobilului, MAD INSTAL asigură realizarea circuitului sanitar prin manoperă și execuția instalațiilor de apă și canalizare.

MAD INSTAL se îngrijește de întregul proces de realizare și instalare a sistemului termic în spațiul destinat, atât pentru sistemele interioare, cât și pentru cele exterioare. Instalatorii execută diverse tipuri de instalații termice: instalați în pardoseală, sisteme de încălzire - răcire perete și tavan, dar și montajul radiatoarelor și cazanelor pe lemne, a sistemelor de ventiloconvectoare în spații comerciale sau industriale, montarea panourilor solare, a cazane pe peleți și multe altele.

Sistemele de climatizare și instalațiile de ventilație au aplicabilitate în majoritatea domeniilor, iar specialiștii MAD INSTAL vin în ajutorul clienților cu soluții optime de montaj și instalare a sistemelor HVAC, precum și a stațiilor de tratare a aerului. Aceștia montează aparate de aer condiționat, dar și sisteme de ventilație.

Totodată, echipele de instalatori execută rețele exterioare de canalizare sau de evacuare a apei, montând stații și ministații de epurare sau bazine de colectare a apei subterane și realizând canalizări exterioare menajere și pluviale.

MAD INSTAL deține o experiență bogată în domeniul instalațiilor, dispunând de o echipă calificată și profesionistă, care pune preț pe satisfacția și mulțumirea clientului. Toate lucrările preluate de către societate sunt executate în conformitate cu proiectele și standardele impuse de furnizori, iar specialiștii asigură service și reparații atât în perioada de garanție, cât și în perioada de postgaranție.

Galerie fotografii MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală

Contact MAD INSTAL SRL

 • Telefon: 0741 754 710
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Fabricii de Zahăr, nr. 77, ap. 7, Cluj-Napoca

  Punct de lucru: Str. Dunării, nr. 22/56

  Telefon: 0746 906 136; 0741 754 710

 • Adresa WEB: https://madinstall.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma MAD INSTAL SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi MAD INSTAL SRL, Tel: 0741 754 710

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti MAD INSTAL SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
25.10.2021
9058 vizualizari

SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație

SANU SERVICE RO activează în domeniul sistemelor de ventilație, aspirare, filtrare și condiționare a aerului industrial și pune la dispoziția clienților coșuri de fum din inox, ventilatoare industriale, cicloane, silozuri, filtre cu carbon activ, scr...
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
21.09.2021
13912 vizualizari

PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului

PROF TECH CONSULTING se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoarelor de aer, aparatelor de aer condiționat, umidificatoarelor și a unei game variate de aparate de control al umidității, temperaturii și a calității aerului. Compani...
TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură
15.09.2020
6321 vizualizari

TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură

TESTO este lider mondial pe piața tehnologiilor de măsurare, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare cu aplicabilitate atât în domeniul construcțiilor și instalațiilor de încălzire, ventilație sau aer condiționat, cât și în sectorul alimentar...